Tshekki-otteluun valmistautuva Leijona-miehistö on parannellut asemiaan kultajahdissa. Väsymättömästi raatava Leo Komarov voi jo vetää Suomen pelipaidan päälleen, sillä miehen passi on nyt leimattu. Janne Niskalan kisapassi laitetaan kuntoon torstaina.

Leo Komarov tuo Suomen alempiin ketjuun varmasti säpinää. Komarov on pelaaja, jonka kaikki haluaisivat joukkueeseensa, mutta jota vastaan kukaan ei tahtoisi pelata. Leijonissa fyysistä mutta myös suustaan taitavaa Komarovia voidaan pitää eräänlaisena Jarkko Ruudun perillisenä. Nähtäväksi jääkin, mitä tämä tutkapari saa aikaan.

Niskala pelasi alkukauden Tampa Bay Lightningiin paidassa. Lightningissa kiekollisesti taitavalle Niskalalle ei kuitenkaan annettu riittävää roolia, joten Rauman Lukon kasvatti suuntasi kovan tarjouksen tehneeseen Frölundaan. 

Leijonien GM Jari Kurri on myöhemmin tänään yhteydessä New York Rangersin hyökkääjä Lauri Korpikoskeen. Mikäli Korpikoski on terve, halukas kisoihin ja saa seuraltansa luvan, niin hän liittyy myöhemmin tällä viikolla Leijoniin. Jos Korpikoski ei saavu MM-kisoihin, leimataan Ville Vahalahden kisapassi.