Sotshi – Ampumahiihtoennakko:
Lauantaina 22. helmikuuta kello 16:30
Miesten viesti 4x7,5km

Jokaisella kilpailijalla on kaksi ampumapaikkaa: ensin makuupaikka sen jälkeen pystypaikka. Jos kilpailija ei saa tauluja alas viidellä panoksella, hänellä on käytettävissään kolme varapatruunaa. Jos vielä varapanoksienkin jälkeen tauluja jää pystyyn, joutuu kiertämään 150 metrin sakkorinkiä.

SUOSIKIT:

Norja on hiihtovauhdin puolesta ylivoimainen ja oikeastaan vain ihme voi viedä ryhmältä mestaruuden. Tällä ryhmällä on varaa passaillakin ampumapenkalla. Toinen ryhmä, jolta löytyy neljä kovaa nimeä Venäjä. Venäjällä ampumatyöskentely on varmempaa, mutta kotiyleisön tuen pitää painaa miehiä hiihtoladulla eteenpäin, jotta kulta jäisi kotimaahan.

HAASTAJAT:

Ranskalla, Saksalla sekä Itävallalla on todella tasaiset joukkueet. Itävalta on näistä ehdottomasti mielenkiintoisin ja pärjännyt maailmancupissa parhaiten.

YLLÄTTÄJÄT:

Mitalin lipuminen em. maiden ulkopuolelle olisi jättipommi. Jos kuitenkin tapahtuu jotain mystistä, tulee ensimmäisinä haastajina Ruotsi ja Tsekki.

Vedonlyönti:

Itävallan menestyksistä tarjotaan huippukertoimia! Paras vetovalinta on Itävallan mitalista tarjottu 3,50 operaattori poistettu
Siirry AH-miehen seuraavaan ennakkoon tästä!
--> Naisten viesti: Ukraina viestissä kovaa valuuttaa! <-- Sekaviesti: Mielenkiintoinen koitos – yllättäjäehdokkaita useita!