NY Rangers on erottanut pitkäaikaisen päävalmentajansa Tom Renneyn, 53, maanantana. Mikään järin suuri yllätys asia ei ollut, sillä Manhattanin kiekkoseura oli pelannut jo pitkään alavireisesti jääkiekon NHL-liigassa. Vaikka Rangersin kausi käynnistyi loistavasti ja joukkue oli sarjan piikkipaikalla alkukaudesta, on viime ajat olleet erittäin vaikeat New Yorkilaisille.

Renneyn tie päättyi Rangersin peräsimessä vain 21 ottelua ennen runkosarjan loppua. Viimeisestä 12 ottelustaan Rangers on hävinnyt peräti kymmenen.

Murheellinen helmikuu sinetöi lopullisesti kuudetta kauttaan NY Rangersin päävalmentajana toimineen Renneyn kohtalon. Myös apuvalmentaja Parry Pearn sai kengän kuvan takalistoilleen. Rangers on tällä haavaa kuudentena itäisessä konferenssissa, mutta pisteen sisällä on kaikkiaan viisi joukkuetta.

Uuden päävalmentajan nimeä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. Huhupuheissa entisen Tampa Bayn luotsin John Tortorellan ja entisen New Jersey Devilsin valmentajan Jim Schoenfeldin nimet ovat nousseet kuitenkin esille.

Lähde: YLE