Vuosia kestänyt väittely raskaansarjan parhaimmasta nyrkkeilijästä ei ratkea tänäkään vuonna. 

Nyrkkeilyn raskaansarjan puhutuinta kohtaamista Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin saadaan vielä odottaa tovin verran, mikäli on amerikkalaisen manageriin uskominen. WBC-liiton raskaansarjan mestarin taustatiimiin kuuluva Shelly Finkel valotti ottelijansa tulevaisuuden näkymiä vuodelle 2019 ja Joshua ei fanien harmiksi kuulu suunnitelmiin. 

– Meidän lautasemme on melkoisen täynnä tälle vuodelle ja me aiomme neuvotella Joshuaa vastaan ottelemisesta seuraavana vuonna, Finkel varmisti ThaBoxingVoicen haastattelussa. 

Amerikkalaisen seuraava huhuttu koitos Dominic Breazealen jälkeen olisi revanssi kuubalaista Luis Ortizia vastaan, jonka Wilder on aikaisemmin tyrmännyt vuonna 2017. 

Joshuan otteluiden Yhdysvaltojen lähetysoikeudet omistava suoratoistopalvelu DAZN tarjosi Wilderille tänä vuonna yli 100 miljoonan dollarin summaa, sekä kolmea otteua, joihin lukeutui Joshua, mutta Finkel ja Wilder hylkäsivät tarjouksen. 

DAZN:n edustaja John Skipper on Finkelin mukaan luonut hyvät pohjat neuvotteluille, jotka jatkuvat Finkelin mukaan tulevaisuudessa. 

– Kyllä, olen puhunut John Skipperin kanssa enemmän kuin kerran. Itseasiassa olemme luomassa hyvää suhdetta  ja neuvottelut jatkuvat ja lopulta johtavat otteluun Deontayn ja Joshua välillä, kommentoi Finkel. 

Joshuan promootti Eddie Hearn oli puolestaan pettynyt ja avoimesti turhautunut Finkelin kommentteihin. Lontoolainen promoottori on saanut Wilderin managerilta useampaan otteeseen syytöksiä ottelun välttelemisestä, mutta Hearnin mukaan asian todellinen laita on nyt tullut julki. 

– Masentavaa. En jaksaisi puhua siitä. Olen tyytyväinen, että viimein ihmiset näkevät nyt, toivottavasti yleisö näkee nyt totuuden, vastasi Hearn IFL TV:n haastattelussa.