Valmentajavaihdoksen jälkeen olemme kohdanneet aivan uudenlaisen IFK Göteborgin. Joukkueen pelityylissä ei ole ollut sen suurempia muutoksia, mutta henkisellä ja psyykkisellä tasolla göteborgilaisseura on aivan uusilla svääreillä. Seuran sekavuus ja hermostuneisuus ovat kuin poispyyhittyjä, ja tilalle on onnistuttu luomaan tervettä itseluottamusta ja kauan kaivattua hohtoa, tiimihenkeä ja halua voittaa. Tällaista IFK Göteborgia emme varmaankaan ole nähneet miesmuistiin, (jokainen meistä täällä toimistolla pudisteli päätään) ja tuntuu aivan siltä kuin joukkue pelaisi Mestareiden Liigan tasolla joka ottelussa.

Ja ajatelkaa miten nopeasti asiat muuttuvat: Siihen tarvittiin vain Sören Rieksin tekemä maali ja nyt puhutaan jo Eurooppa -liigan paikasta, sen sijaan että olisi taas jatkettu samaa vanhaa noitumista mahdollisesta Allsvenskan -liigasta putoamista.

Tämän sunnuntain uusintaottelu häämöttää edessä

Sunnuntaina 20. elokuuta olisi tämä jännittävä revanssimatsi edessä ja osalla meistä on kovat odotukset Göteborgin suhteen, sillä täällä meillä on joku tunnustautunut jopa kannattajaksi. Odotamme vielä enemmän Göteborgilta halua voittaa kuin ottelussa vastaan Elfsborgia, ja hakea hyvitystä viimekertaiselle rökäletappiolle tasoitusta. Ja vaikka Roge ei pelaakaan tällä hetkellä tunnemme silti, että sinivalkoiset ovat nyt saaneet joukkueensa kasaan ja he tulevat saamaan hamuamansa revanssin Häckenistä. Tämä ottelu pelataan sunnuntaina 20. elokuuta Göteborgissa, kello 18.30 Suomen aikaa Gamla Ullevin Jalkapallostadionilla. Olemme katsoneet ja vertailleet vetoja välittäviä firmoja ja esimerkiksi omaksi instituutioksi noussut operaattori poistettu tarjoaa tähän otteluun loistavia kertoimia ja muihin Allsvenskanin kohteisiin.

Kolmiosainen tervetulobonus takaa sinulle jännitystä pitkäksi aikaa!

Useiden muiden mahtavien menossa olevien kampanjoiden lisäksi operaattori poistettu tarjoaa kolmiosaisen tervetulobonuksen, ja voit saada yhteensä jopa 170 euron edestä etuja. Pääset vedonlyönnin makuun, kun ensitalletuksellesi vastataan 100% bonuksella aina 100€ asti, ja voit lunastaa tämän bonuksen itsellesi heti talletuksesi jälkeen.

Kun olet käyttänyt tämän ensimmäisen bonuksen, sinulla on mahdollisuus lunastaa vielä 50% bonus seuraavalle talletuksellesi, ja saat tämän bonusrahan aina 50€ asti.

Vielä kolmantena etuna saat 20€ arvoisen ilmaisvedon mobiiliin. Eli tee mobiililaitteellasi ilmaisveto haluamaasi kohteeseen minimikertoimella 1,50, ja rastita vetokupongin viereen tulevasta sinisestä laatikosta ilmaisvedon vaihtoehto, niin saat käytettyä tämänkin hienon edun. Nämä kaikki hienot tervetuliaispaketin edut voit käyttää mihin tahansa haluamiisi kohteisiin, joten käy nyt ihmeessä katsomassa mitä Allsvenskaniin olisi tarjolla – pääset operaattori poistettuin sivuille klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Klikkaa itsesi operaattori poistettuin sivuille tästä