Anthony Joshua debytoi Yhdysvalloissa kesäkuussa ja haastajaksi asettuu pitkään vastustajaksi huhuiltu Jarrell Miller. 

Yhdistetty nyrkkeilyn raskaansarjan mestari Anthony Joshua asettaa IBF, IBO, WBA ja WBO -liittojen vyöt likoon 1. kesäkuuta legendaarisella Madison Square Gardenilla, kun vastaan asettuu Jarrell Miller. 


– Tästä tulee jännittävä ottelu. En jätä mitään sattuman varaan ja suunnitelmissa on hajottaa Miller tyylillä, kommentoi Joshua. 

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Joshua ottelee Iso-Britannian ulkopuolella ja Yhdysvalloissa. Hänellä on vyöllään 22 ottelua, 21 tyrmäystä ja ei ainuttakaan tappiota. Joshuan isoimpia voittoja ovat Wladimir Klitschko, Dillian Whyte, Joseph Parker ja Aleksander Povetkin

– Ensimmäinen kesäkuuta minä matkaan 'isoon omenaan' ja aikeissa on poistua entistä isomman nälän kanssa, jatkoi mestari. 

Miller on voittanut 23 ottelua, 20 niistä tyrmäyksellä. Amerikkalainen ei ole koskaan otellut maailmanmestaruudesta ja astuu ensimmäistä kertaa urallaan painoluokan suurinta nimeä vastaan kehään. 

– 'AJ' tekee ison vihreen astuessaan minun takapihalleni. Hän haluaa kuuluttaa itsensä amerikkalaisella lavalla, mutta eihän muuta tee, paitsi antaa minulle kaikki ne vyönsä. Kehässä koira syö koiran ja tällä koiralla on isompi purema. Hän poistuu New Yorkista tyhjin käsin, uhosi Miller. 

– Tämä on ottelu, jota olen jahdannut koko elämäni. Voitan raskaansarjan maailmanmestaruuden, haastaja summasi.