Sotshi – Ampumahiihtoennakko:
Miesten 20km normaalikilpailu
Torstaina 13. helmikuuta kello 16:00

Normaalikilpailuun lähdetään 30 sekunnin välein. Ampumapaikkoja on neljä: ensin makuupaikka (taulun halkaisija 4,5cm), sitten pystypaikka (taulun halkaisija 11,5cm), sitten jälleen makuupaikka ja viimeisenä taas pystypaikka. Matkaa ampumapaikalta taululle on aina 50 metriä. Ohilaukauksesta rankaistaan minuutin aikasakolla. Tämä tekee kilpailumuodosta otollisen tarkoille ampujille ja kovavauhtiset, epävarmat ampujat menettävät pelin usein jo alkumatkalla.

SUOSIKIT = HAASTAJAT:

Tämän kilpailun voittajaehdokkaisiin kuuluu useita kymmeniä kilpailijoita! Itävallan Simon Eder on osoittanut olevansa kauden aikana todella vahvassa ammunnassa. Venäjän Evgeni Ustyugoville sekä Alexei Volkoville on myös kelvannut loistavasti normaalimatka. Ustyugoville pitkä hiihtomatka sopii loistavasti ja venäläinen pystyy hyvään ammuntaan. Ranskan Martin Fourcade kuuluu tässäkin kuumimpiin suosikkeihin, mutta norjalaisten epävarma ammunta tekee heistä haavoittuvaisempia. Myös Martinin pikkuveli, Simon Fourcade tulee nostaa esiin. Loistava ampuja ei pärjää hiihtovauhdissa, mutta on kokeneena kilpailijana varottava nimi! Eksoottinen betsi-idea on myös USA:n Tim Burke, joka MM-kisoissa yllätti kaikki mitalillaan.YLLÄTTÄJÄT:

Normaalimatka on juuri se kilpailu, missä nähdään eniten yllätyksiä. Vahvalla ammunnalla usealla nimellä on mahdollisuudet mitaleille. Jos olosuhteet menevät heikoiksi tuulen tai sateen takia, nousee yllätysmomentti entisestään.

Vedonlyönti:

Kansainvälisessä kerrointarjonnassa kovat hiihtäjät miehittävät alimmat kertoimet tässäkin lajissa. Nyt on todellinen paikka iskeä! Listaan alas ylikertoimisia urheilijoita, joista jokainen valitkoon omansa. Allekirjoittaneen valinta on Simon Eder, jota suosittelen kaikkien pelaamaan!!! Voittajakerroin 80,00 on järjetön!

Voittaa:
Evgeni Ustuygov 17,00 Betsafe
Simon Eder 80,00 Betsafe
Mitali:
Simon Schempp 4,50 Unibet
Evgeni Ustuygov 4,00 Betsafe
Evgeni Garanichev 14,50 Betsafe
Simon Eder 19,00 Betsafe
Serhi Semenov 50,00 Unibet
Takaa-ajo cupin kymmenen parasta:

Maailmancupissa kilpailtiin niin vähän normaalimatkaa, että tälle listalle on turha antaa suurta arvoa..

1. Emil Hegle Svendsen, Norja
2. Simon Eder, Itävalta
3. Evgeni Ustyugov, Venäjä
4. Alexei Volkov, Venäjä
5. Christian De Lorenzi, Italia
6. Simon Fourcade, Ranska
7. Martin Fourcade, Ranska
8. Daniel Böhm, Saksa
9. Dominik Landertinger, Itävalta
10. Serhi Semenov, Ukraina
Siirry AH-miehen seuraavaan ennakkoon tästä! 
--> Naisten normaalimatka: Todellinen rautaneito! <-- Naisten takaa-ajo: Tiistaina tippuu toinen mitali?