Kukaan ei varmasti ole voinut välttyä kuulemasta viime viikolla, kun Neymar siirtyi Barcelonasta ranskalaisseura PSG:hen 222 miljoonan euron maailmanennätyshintaan. Tuttuun tyyliin, tämä on tietenkin laukaissut nyt ketjureaktion jalkapallomaailmassa, johon ei kuulu pelkästään kaupassa mukana olevat joukkueet. Barcelona etsii nyt itselleen uutta pelinrakentajaa ja näitä lahjakkuuksia etsitään myös joukkueista jotka ovat hieman alempana jalkapallon hierarkiassa. Paljon on huhuttu, että neuvotteluita on käyty niin Juventuksen Paulo Dybalan ja Dortmundin Ousmane Dembelen kanssa, mutta kaikkein kuumin huhumylly liikkuu Brasilialaisen Philippe Coutinhon ympärillä, joka pelaa tällä hetkellä Liverpoolissa.

Onko siirto valmis jo tämän viikon aikana?

Olemme kuulleet myös varmaksi väitettyä tietoa, että Barcelona ja Liverpool olisivat sopineet jo Philippe Coutinhon myynnistä Barcelonaan, ja tämä julkistettaisiin vielä tämän viikon aikana.

Jürgen Klopp oli kesän aikana hyvin varma ja vakuuttava että hänen joukkueensa kultakimpale ei lähtisi yhtään minnekään, vaan pysyisi paikallaan Liverpoolissa. Mutta kaikilla meillä on hintamme ja kun Barcelona on juuri saanut äärettömän paljon rahaa käyttöönsä, voi olla että päätös tästä ei enää ole ollut Kloppin käsissä. Sillä nyt kauppahinnat varmasti liikkuvat Pogban ja Lukakun kaltaisissa summissa, eli noin 90 miljoonan punnan molemmin puolin. Aikaisemmin Barcelonahan yritti tehdä samoja kauppoja 75 miljoonalla punnalla, mutta korkeasta summasta huolimatta tarjoushan torpattiin hyvin töykeästi. Jäämme myös jännittämään, tuleeko näistä huhutuista kaupoista mitään, ja julkistetaanko asiaan liittyen yhtään mitään. Lisäksi tämä tietenkin aiheuttaa ketjureaktion, kuka tulisi mahdollisesti korvaamaan Coutinhoa Liverpoolissa, ja mistä kiven kolosta hänet kaivetaan ylös.

Asiaan liittyen, operaattori poistettu tarjoaa mahtavia kohteita vedonlyönnissä upeilla kertoimilla, ja voit lyödä myös tästä asiasta vetoa, pelaako Coutinho Barcelonassa Kesän siirtoikkunan jälkeen heidän sivustollaan kertoimen ollessa 1,36.

Siirry operaattori poistettuinille kertoimien pariin suoraan tästä!