Monet lukijoistamme ovat saattaneet jo aiemmin törmätä Coolbetin Tuplaus-kampanjaan, joka on suunniteltu varta vasten vedonlyöjille. Kilpailun tarkoitus on varsin yksinkertainen, sillä ideana on aloittaa vedonlyönti maanantaina ja jatkaa seuraavina päivinä läpi viikon, jos edellisen päivän veto on voittanut. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma, joten jos tuplauksen saa vietyä onnistuneesti läpi koko viikon, niin sunnuntaina onnistunutta tuplaajaa odottaa varsin muhkea voittopotti!

Tuplaus on saavuttanut viime aikoina suurta suosiota vedonlyöjien keskuudessa ja sosiaalisessa mediassa onkin näkynyt viime vuosina erilaisia kuvakaappauksia läpiviedyistä tuplauksista, jotka ovat palkinneet onnistuneita tuplaajia jopa kymmenien tuhansien eurojen voitolla. Jos tuplaus on kuulunut jo aiemmin repertuaariisii, niin nyt sinun kannattaa ehdottomasti siirtää tieto-taitosi myös Coolbetin kampanjaan, sillä onnistuneille tuplaajille on normaalien voittojen lisäksi tarjolla tällä viikolla peräti 5 000 euron suuruinen jackpotti!

Normaalin tuplaus-voiton lisäksi Coolbet on halunnut nostaa kampanjan panoksia ja se on laittanutkin tarjolle erillisen 5 000 euron jackpotin, joka jakautuu kaikkien onnistuneesti läpi viikon tuplanneiden asiakkaiden kesken! Jos siis onnistut viemään tuplauksen ainoana pelaajana onnistuneesti läpi, niin saat veikkausvoittojen lisäksi myös 5 000 euron jackpotin! 

Muista, että Tuplaus-kampanja käynnistyy aina viikon jokaisena maanantaina, joten nyt kipinkapin Coolbetille laittamaan oma tuplaus-lappu sisään, että ehdit varmasti mukaan tavoittelemaan 5 000 euron jackpottia! Mukaan pääsee jo viiden euron suuruisella pääomalla, joten parhaassa tapauksessa viiden euron suuruinen sijoitus muuttuu viikon aikana jopa kymmeneksi tuhanneksi euroksi!

Näin osallistut Tuplaus-haasteeseen Coolbetillä! 

Coolbet on halunnut, että kaikilla innokkailla betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan kilvoitteluun ja siksi kampanja on avoin niin uusille kuin vanhoillekin Coolbet-asiakkaille. Osallistumiseen tarvitset ainoastaan oman pelitilin Coolbetille ja jos sinulla ei sellaista vielä jostain syystä ole, niin pääset tekemään sellaisen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla.

Uutena Coolbet-asiakkaana saat liittymislahjana Coolbetilta käyttöösi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit käyttää juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon! Tarjolla on ilmaista pelirahaa jopa 150 euroa, mutta pienemmillä pelikassoilla operoivat pelaajat on myös huomioitu! Lisätietoja Coolbetin vedonlyöntibonuksista voit lukea artikkelin lopusta. 

Pelitilin luomisen / kirjautumisen jälkeen on aika siirtyä Coolbetin vedonlyöntiin ja aloitta tuplaus-matka kohti 5 000 euron jackpottia! Ihan ensimmäiseksi sinun tulee etsiä vedonlyönnin navigaatiosta Tuplaus-kohdevalikoima. Seuraavaksi näytöllesi aukeaa kaikki ottelut ja kohteet, jotka ovat mukana Tuplaus-kampanjassa. Tuplaus-kisaan huomioidaan mukaan vain Tulos ja Määrät -valikon alta löytyvät kohteet, lukuunottamatta Tasapeli ei vetoa (DNB) -kohteita. Jos lyöt Tuplaus-kohteesi tennisotteluun, niin tässä tapauksessa myös Erät-välilehden alta löytyvät pelikohteet hyväksytään. 

Sinun tulee lyödä 5-20 euron arvoinen single- tai yhdistelmäveto Tuplaus-kohteisiin minimikertoimella 2,00. Muista rastittaa Tuplaus-veto -kohta vetokupongilta ennen kuin vahvistat vetosi! Sinun tulee lyödä vetosi päivittäin aina ennen kello 23:59 ja vetosi tulee ratketa ennen seuraavaa aamua kello 10:00. 

Jos tuplaus-vetosi voittaa, niin Tuplaus-kohdevalikoima ilmestyy uudelleen vedonlyönnin navigaatioon seuraavana päivänä kello 12:00. Muista, että sinun tulee lyödä seuraavan päivän tuplausvetosi täsmälleen samalla panoksella, jonka olet edellisen päivän tuplaus-vedolla voittanut.

Jos vetosi sen sijaan häviää ja tuplauksesi katkeaa, niin seuraavan kerran pääset koittamaan tuplausta seuraavana maanantaina. Tuplaus-kisan tarkat säännöt ja ehdot löydät Coolbetin kampanjasivuilta. 

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Klikkaa itsesi Coolbetin sivuille tästä linkistä.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Coolbet-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi toisen Coolbetin tarjoamista vedonlyöntibonuksista. 
  • Klikkaa Coolbetin vedonlyönnissä Tuplaus-kohdevalikoimaa, niin saat auki kohteet, jotka ovat päivittäin mukana Tuplaus-kisassa.
  • Lyö 5-20 euron arvoinen single- tai yhdistelmäveto Tuplaus-pelikohteisiin minimikertoimella 2,00. 
  • Jos vetolappusi täyttää Tuplaus-kampanjan ehdot, valintaruutu Tuplaus-veto ilmestyy kupongillesi. Rastita se. 
  • Päivittäinen tuplausveto tulee lyödä päivittäin kello 23:59 mennessä ja vedon täytyy ratketa ennen seuraavaa aamua kello 10:00. 
  • Jos voitat Tuplaus-vetosi, jatka kampanjassa lyömällä seuraavana päivänä uusi veto kello 12:00 jälkeen toistamalla yllämainitut toimenpiteet. 
  • Jos voitat Tuplaus-vetosi kolme päivää putkeen eli pääset torstaille asti, saat maanantain aloituspanoksen takaisin seuraavana maanantaina. 
  • Jos voitat Tuplaus-vetosi koko viikon läpi, voitat Tuplaus-jackpotin, joka on tällä viikolla 5 000 euroa. Jackpot jaetaan kaikkien viikon läpi onnistuneesti tuplanneiden pelaajien kesken. 

Tuplaa läpi viikon ja nappaa 5 kilon jackpot!

Coolbetiltä uusille vedonlyöjille kaksi bonusta - hyödynnä sinulle sopivin bonus!

Coolbet hemmottelee uusia vedonlyöjiä vedonlyöntibonuksella, jonka avulla pääset aloittamaan betsauksen Coolbetin vedonlyönnissä helposti ja nopeasti bonusrahan avustamana! Tarjolla on kaksi erilaista bonustarjousta, joista voit valita käyttöösi toisen. 

Ensimmäinen bonus on perinteinen 100% suuruinen bonus, joka on voimassa 150 euroon asti. Jos haluat maksimihyödyn tästä bonuksesta, niin tee 150 euron suuruinen ensitalletus Coolbetille bonuskoodilla COOL150, niin Coolbet tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan pelaamisen peräti 300 euron suuruisella pelikassalla. Minimitalletus bonuksen aktivointiin on 10 euroa. Bonusraha (talletus+bonus) tulee kierrättää vähintään kuusi kertaa vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50.

Toinen bonus sopii mainiosti hieman pienemmällä pelikassalla operoiville pelaajille, sillä tässä vaihtoehdossa saat lunastettua bonusrahaa peräti nelinkertaisen summan talletukseesi nähden. Sinun tulee tehdä tasan 10 euron suuruinen talletus bonuskoodilla 4XBONUS ja Coolbet lisää sinulle 40 euroa bonusrahaa ja pääset aloittamaan pelaamisen 50 euron suuruisella pelikassalla. Tämä bonus tulee kierrättää 10 kertaa Coolbetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50.