Last Man Standing! Se on teema Coolbetin tuoreessa Voittoputki-kisassa, jossa haetaan parasta lätkätietäjää, jonka voittoputki vedonlyönnin kiekkokohteissa kestää kaikista pisimpään! Se urhea soturi, joka seisoo viimeisenä rivissä ja rakentaa itselleen voittaa tästä Coolbetin uunituoreesta kilpailusta itselleen upean kahden hengen kiekkomatkan Keski-Eurooppaan, Sveitsin Zugiin katsomaan, kun paikallinen kiekkoylpeys ottaa mittaa sarjaottelussa Ambri-Piottasta. Tämä matkapaketti on täydellinen yhdistelmä urheilua ja kulttuuria, sillä Zugista löytyy upea Vanha Kaupunki sekä paljon muuta upeaa ihmeteltävää!

Coolbet ei tunnetusti paukkuja säästele, kun se keksii vedonlyöntiasiakkaidensa iloksi kilpailuita, kampanjoita sekä arvontoja ja tälläkään kertaa tämän kylmänviileän pelitalon toimistolla ei olla menty sieltä mistä aita on matalin vaan tarjolle on laitettu todella maistuva palkinto, joita on pelaajien harmiksi jaossa vain yksi kappale. Tällä kertaa palkinnon voittamiseen tarvitaan tuurin lisäksi taitoakin, sillä jaossa oleva kahden hengen lätkämatka laitetaan jakoon pelaajalle, joka pystyy rakentamaan itselleen pisimmän voittoputken Coolbetin vedonlyönnissä jääkiekkokohteilla. 

Jos tunsit adrenaliinin nousevan ja voitonhalusi kiihtyvän, niin nyt on aika katsoa alempaa tarkemmat ohjeet siitä miten juuri sinä voit olla se pelaaja, joka rakentaa itselleen pisimmän voittoputken Coolbetin vedonlyönnissä ja kuittaa itselleen kahden hengen upean matkapaketin Keski-Euroopan upeisiin maisemiin katsomaan huipputason kiekkoa, nauttimaan upeista tarjoiluista sekä aistimaan sveitsiläistä kulttuuria. 

Jos siis olet lätkätietäjä ja kivenkova betsari, niin nyt on aika kaivaa sotakirveet esiin, teroittaa sapelit ja aloittaa taistelu lätkämatkasta, sillä vain yksi voi olla paras - oletko sinä? 

Näin voit voittaa kahden hengen lätkämatkan Keski-Eurooppaan Coolbetiltä!

Coolbet on halunnut, että kaikilla innokkailla kiekkofaneilla ja vedonlyöjillä on mahdollisuus osallistua tähän upeaan Voittoputki-kilpailuun ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja! Mukaan ovat siis tervetulleita, niin uudet kuin vanhatkin Coolbet-asiakkaat ympäri Suomen! 

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Coolbet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista ole vielä tehtynä, niin kaikista nopeiten ja helpoiten pääset luomaan sen tästä linkistä klikkaamalla!

Samalla pääset uutena Coolbet-asiakkaana lunastamaan itsellesi toisen Coolbetillä uusille vedonlyöntiasiakkaille tarjolla olevista vedonlyöntibonuksista! Sinulla on mahdollisuus tuplata pelikassasi aina 150 euroon asti tai vaihtoehtoisesti voit lunastaa itsellesi 10 euron suuruisella talletuksella peräti 50 euroa pelirahaa! Tarkemmat tiedot Coolbetin vedonlyöntibonuksista pääset lukemaan artikkelin lopusta. 

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen sinun täytyy etsiä Coolbetin Kampanjat-välilehdeltä ”Voittoputki-kisa - Voita lätkämatka Zugiin”, klikata itsesi kampanjasivuille ja painaa vihreätä Osallistu-nappia. Näin olet osallistunut kisaan ja seuraavaksi sinun tarvitsee ainoastaan aloittaa vetojen voittaminen kisassa! Voittoputki alkaa torstaina 17. tammikuuta kello 12:00, mutta kampanjaan pääsee osallistumaan jo nyt.

Homman nimi on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että sinun tulee rakentaa itsellesi Coolbetin vedonlyönnissä jääkiekkokohteilla mahdollisimman pitkä voittoputki. Päivän veto tulee lyödä tasan 10 euron suuruisella panoksella ja minimikertoimella 1,60. Oman kupongin voi rakentaa singe- tai yhdistelmävedon varaan, kunhan minimikerroin täyttyyä. Päivittäinen veto tulee asettaa sisään kello 12:00 - 23:59 välisenä aikana ja vedon/vetolapun tulee olla ratkennut seuraavaan aamuun kello 10:00 mennessä, joten myös NHL-ekspertit pääsevät loistamaan taidoillaan tässä kilpailussa! Vetoja, joissa on käytetty cash out-toimintoa ei huomioida kisaan mukaan.

Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvä Voittoputki-ruutu ennen jokaiseen kisaan osallistuvan vedon vahvistamista!

Pisimmän voittoputken lätkävetojen parissa kasannut pelaaja voittaa kahden hengen ja kolmen yön mittaisen kiekkomatkan Sveitsin Zugiin. Palkintomatkalla pääsee upeiden maisemien lisäksi katsomaan aitiopaikoilta, kun NLA-liigan Zug kohtaa kotikaukalossaan Ambri- Piottaan. Samalla voittaja pääsee myös tutustumaan kotijoukkueen harjoitustiloihin sekä kulissien taakse, joten tämä on eittämättä kaikkien kiekkofanien unelmaloma. Keski-Euroopassa lätkähuuma on tunnetusti tällä hetkellä todella korkealla, joten laadukkaiden tarjoilujen lisäksi matkan voittaja pääsee kokemaan ennennäkemättömän kiekkohuuman. Matkan ajankohta on torstai 28.2.2019 - sunnuntai 3.3.2019.

Jos useampi kuin yksi pelaaja on mukana kilpailussa vielä tiistaina 5. helmikuuta, palkinnon voittaa se pelaaja, jonka kisaan osallistuvien voitettujen vetojen yhteenlaskettu voittosumma on suurin.

Rakenna Voittoputki ja voita kiekkomatka Keski-Eurooppaan!

Coolbetiltä uusille vedonlyöjille kaksi bonusta joista voit valita juuri sinulle sopivimman!

Coolbet hemmottelee uusia vedonlyöntiasiakkaitaan kahdella erilaisella bonuksella, joista asiakas voi valita juuri itselleen sopivimman, jonka ansiosta pelikassaan saa mukavasti boostia ennen betsaamisen aloittamista Coolbetillä. Tarjolla on bonukset, niin pienellä kuin vähän suuremmallakin pelikassalla aloittaville pelaajille, joten näistä kahdesta saat valittua varmasti juuri sinulle sopivimman.

Ensimmäinen bonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa aina 150 euroon asti. Tämän bonuksen pääset lunastamaan, kun teet ensitalletuksesi Coolbetille bonuskoodilla COOL150. Pienin bonukseen oikeuttava ensitalletus on 10 euroa, mutta emme suosittele minimitalletusta tässä bonuksessa ja kerromme hieman myöhemmin miksi. 

Maksimihyödyn bonuksesta saat sen sijaan, kun teet 150 euron suuruisen ensitalletuksen bonuskoodilla COOL150, jonka jälkeen Coolbet tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan vedonlyönnin peräti 300 euron suuruisella pelikassalla. Bonuksella on 6-kertainen kierrätysehto, joka tulee täyttää Coolbetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50.

Toinen bonus on suunniteltu pienemmällä pelikassalla aloittaville pelaajille ja tämän maistuvan bonuksen pääset hyödyntämään jo 10 euron suuruisella ensitalletuksella. Kun teet uutena asiakkaana 10 euron suuruisen ensitalletuksen Coolbetille bonuskoodilla 4XBONUS, niin Coolbet peräti viisinkertaistaa rahasi ja pääset aloittamaan pelaamisen 50 euron suuruisella pelikassalla! Tämä Talleta 10 € – Pelaa 50 € -bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä kymmenen (10) kertaa minimikertoimella 1,50 ennen kuin voit kotiuttaa voittoja.

Nyt jos koskaan kannattaa lunastaa Coolbetin uuden asiakkaan edut ja tavoitella mahtavaa kahden hengen lätkämatkaa Voittoputki-kisassa, niin saatat löytää itsesi helmi-maaliskuun vaihteessa Keski-Euroopan upeista maisemista yhdessä ystäväsi tai rakkaasi kanssa!