[caption id="attachment_4914" align="alignnone" width="1024"]Stadio Giuseppe Meazza[/caption]

Jalkapallon Mestareiden liigassa pelataan keskiviikkona kahden ottelun kierros. Me käännämme katseet iltaotteluun, jossa Stadio Giuseppe Meazzalla kohtaavat AC Milan ja Hollowayn ylpeys Lontoosta, Arsenal.

Milanin Mestarien liiga on kolmella viime yrittämällä päättynyt englantilaisjoukkueiden käsittelyssä ensimmäisessä pudotuspelivaiheessa. Milanin vire on ollut viime aikoina hieman laskussa ja joukkueen yllä leijuu muutamia kysymysmerkkejä ennen ottelua. Viikonloppuna joukkue kaatoi vieraskentällä Udinesen, mutta sitä ennen joukkue kärsi kaksi tappiota ja pelasi tasan Napolin kanssa. Kotietu on avauksessa Milanille tärkeä bonus ja voitto tästä kotiottelusta nostaisi milanolaisten toiveita jatkoonpääsystä rutkasti. Arsenalilla on kuitenkin San Sirolta hyvät muistot, sillä viime vierailunsa Milanossa nelisen vuotta sitten Arsenal kruunasi 2-0-voitolla.

Arsenal on parantanut otteitaan kauden edetessä ja viime aikoina Gunnersit ovat tehneet tuhoisaa jälkeä. Helmikuun alussa joukkue murskasi Emirates Stadiumilla valioliigakamppailussa Blackburnin 7-1 ja viime viikonloppuna Arsene Wengerin suojatit hakivat täydet pisteet hyvävireisen Sunderlandin vieraana. Arsenalilta nähtiin lohkovaiheen otteluissa varsin tarkkaa ja puolustusvoittoista peliä, mutta viime aikoina hurjassa iskussa ollut hyökkäyskalusto ei varmasti jätä tilaisuutta hyödyntämättä, mikäli Milan-puolustus nukahtaa hetkeksi.

Luvassa on kuitenkin tasainen ottelu ja pelivalintamme avausmaalintekijän suhteen painottuvat vierasjoukkueen puolelle.

Yksi mielenkiintoinen tilasto on poimittava Milanin puolelta esiin. Punamustien ykköstykki, 15 maalia tämän kauden Serie A:ssa mättänyt ruotsalaisjärkäle Zlatan Ibrahimovic ei ole koskaan urallaan voittanut ottelua, jossa vastapuolella on ollut englantilainen joukkue.

Kolme edellistä kohtaamista:

31/07/2010 Emirates Cup Arsenal vs. Milan 1:1     04/03/2008 UEFA Mestarien Liiga Milan vs. Arsenal 0:2     20/02/2008 UEFA Mestarien Liiga Arsenal vs. Milan 0:0

TV:

Canal+ Urheilu klo 21.00

Päivän Pari 1: Milan - Arsenal

1. Milloin syntyy avausmaali?

1. 1.-10. min4. 31.-40. min5. 41.-50. min6. 51.-60. min

2. Kuka tekee avausmaalin?

1. Ibrahimovic10. V.Persie11. Walcott12. Henry13. Oxlade-Chamberla

20 riviä, minimipanos 1€, hinta 20,00€

Muu Pelivalinta: Alle 2,5 maalia, 1,80 operaattori poistettu.