[caption id="attachment_4970" align="alignnone" width="1024"]Stadio San Paolo[/caption]

Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu tiistaina kahden ottelun kierroksella. Me käännämme katseet YLE:n TV-otteluun, jossa Napoli isännöi Chelseaa Stadio San Paolalla. Kohde on pelattavissa myös Veikkauksen Päivän Pari 1:ssä.

Napoli on porskuttanut viime aikoina varsin vahvassa vedossa ja kotijoukkue lähteekin illan otteluun suosikkina. Joukkue kaatoi perjantaina vieraskentällä Fiorentinan selvästi 3-0 ja joukkueen ykköstykkinä hääri tuttu nimi. Edinson Cavani iski ottelussa kaksi maalia ja urugualainen on muutenkin ollut viime aikoina täysin pitelemätön. Serie A:ssa on syntynyt kauden aikana jo 15 osumaa ja kahdessa edellisessä sarjaottelussa vastustajan verkko on pölissyt kolmesti. Cavani onkin joukkueen vaarallisin mies ja Chelsean puolustuslinja saa olla todella tarkkana tämän pitkätukkaisen taiturin kanssa.

Vierasjoukkue Chelsean kausi on ollut pettymys britteinsaarilla. Joukkue on valahtanut sarjan viidenneksi ja kärkipaikka on karannut liki kahdenkymmenen pisteen päähän. Lontoolaiset keskittynevätkin loppukauden ajan täydellä teholla menestykseen Mestarien liigassa. Chelsean voidaan sanoa olleen viime aikoina alavireinen, sillä edellinen voitto on tammikuun lopulta, kun joukkue kaatoi FA Cupissa Queens Park Rangersin. Edellinen kolmen pisteen voitto Valioliigassa on tammikuun puolesta välistä, kun Sunderland kaatui Stamford Bridgellä 1-0.

Päivän Parissa pelaamme avausmaalin syntyajan ohi ylikuumentuneista ajankohdista (11-30 min) ja luotamme, että tuttu nimet koristavat maalintekijöiden saraketta. Edinson Cavanin peliosuus on turhan korkea, mutta osuvana pelivalintana emme pelaa ohi ykkössuosikista. Cavanin lisäksi kotijoukkueen puolelta otamme kupongille tällä kaudella kuusi maalia iskeneen slovakialaisen Marek Hamsikin (8,0 %) sekä argentiinalaisen Ezequiel Lavezzin (8,4 %). Cavanin ohella toinen ylipelattu merkki on vierasjoukkueen espanjalaishyökkääjä Fernando Torres, joka aloittaa ottelun vaihtopenkiltä. Alipelatuimpia merkkejä vihjeen laatimishetkellä ovat vierasjoukkueen konkariosastoon kuuluva Frank Lampard (3,4 %) sekä laitahyökkääjä Daniel Sturridge (5,6 %).

TV: YLE TV2 klo 21:35.

Päivän Pari 1: Napoli - Chelsea

1. Milloin syntyy avausmaali?

1: 1.-10.min4: 31.-40.min5: 41.-50.min

2. Kuka tekee avausmaalin?

1: Cavani2: Lavezzi3: Hamsik10: Mata 11: Drogba12: Sturridge14: Lampard

21 riviä, minimipanos 1€, hinta 21,00€

Peliaika päättyy tiistaina klo 21:40.