Viime yön NHL-trio jäi yhden osuman päähän. Vihjerivistä jäi kuitenkin hieman jossiteltavaa, sillä Buffalon ja Bostonin välisessä ottelussa nähtiin vihjaamamme seitsemän maalia, mutta Bostonin ainoa osuma hylättiin ja vihje jäi yhden maalin vajaaksi. Ei jäädä kuitenkaan tuleen makaamaan vaan kokeillaan onnea torstain myöhäisillassa.

Ensimmäisen kohteen joukkueet ovat olleet hienoisessa nosteessa, napsien kuudesta pelistä neljä voittoa. Rangersin verkkoja on myös vaikea pöllyttää, tälläkin kaudella päästettyjen maalienmäärä ottelua kohden on vain kaksi. Odotettavissa on siis pienimuotoinen asemasota, jossa ei maaleilla liiemmin juhlita.

Toisen kohteen joukkueet ovat ottaneet yhteen kolme kertaa menneellä kaudella. Kohtaamiset ovat päättyneet kotijoukkue Philadelphian hyväksi yhteismaalein 12-4 (4-2, 2-4 ja 0-4). Vierasjoukkue on kuitenkin kovassa nousussa tällä hetkellä ja vaahteralehtipaidat ovatkin napanneet viidestä edellisestä pelistään kolme voittoa. Tänään onkin luvassa pienimaalinen ja tasainen vääntö.

Kolmannessa kohteessa on luvassa suuret numerot. Kotijoukkueen kone on yskinyt pahasti viime aikoina. Kuudesta edellisestä ottelusta on kilahtanut tilille vain yksi piste. Vierasjoukkue Nashvillellä on sen sijaan kulkenut viime aikoina. Kuusi edellistä ottelua on tuottanut neljä voittoa ja kaksi tappiota. Ottawalaisten maalihanat ovat olleet viime aikoina pahasti tukossa, sillä kahdeksan tehtyä maalia kuudessa edellisessä ottelussa ei mairittele. Mikäli maalintekoon ei saada muutosta, vierasjoukkueella on helppo työ hakea pistesaalis rumin luvuin kotijokkueelta.

Päivän Trio 2: NHL, otteluiden maalimäärät

Ottelut:

1. NY Rangers - Tampa Bay2. Philadelphia - Toronto3. Ottawa - Nashville

Maalimäärät:

1: 3,4,5,7,9 maalia2: 4,5,8,9 maalia3: 7,8,9,10 maalia

80 riviä, minimipanoksella 0,20€ hinta 16,00€

Päivän Trio 2, peliaika päättyy torstaina 9.2 klo 23:59.