Nyt on operaattori poistettuillä menossa futiksen faneille mahtava kampanja! Vedonlyöntisivusto nimittäin antaa palautuksen vedoista aina 100 € asti, mikäli ottelussa tehdään maali lisäajalla, eli 90 minuutin jälkeen. Palautus maksetaan riihikuivana käteisenä, joten kierrätysvaatimuksia ei ole! Palautuskampanjaan voi osallistua koko kauden 2015-2016 ajan. Rajoituksia ei ole, joten vetoa voi lyödä vaikka joka matsiin! Vetoa voi kuitenkin lyödä vain Englannin Valioliigan, Mestarien Liigan tai La Ligan matseissa, mutta nuohan ne ovatkin ne tärkeimmätt sarjat! Alta löytyy ohjeet osallistumiseen. Toivotaan, että maaliverkko heiluu otteluissa vielä 90 peliminuutin jälkeenkin!

Osallistu 90+ lisäaikavakuutus -promootioon

operaattori poistettu-sivuston kampanja pyörii koko 2015-2016 jalkapallokauden ajan. Mukaan voi rekisteröityä missä vaiheessa kautta tahansa! Osallistumiseen vaaditaan kuitenkin pelitili operaattori poistettuillä, sen voi luoda heidän sivuiltaan nopeasti ja helposti. Tämän jälkeen vakuutukseen pitää rekisteröityä erikseen operaattori poistettu-pelitililtä. Sitä ei kuitenkaan tarvitse tehdä kuin yhden kerran, kampanjaan ensimmäistä kertaa rekisteröityessä. Sen jälkeen tulee vain lyödä veto joillakin seuraavista markkinoista:

Oikea Tulos (Correct Score)

Täysaika/Puoliaika (Halftime/Fulltime)

Ensimmäinen maalintekijä (First Goalscorer)

Viimeinen maalintekijä (Last Goalscorer)

Mikäli ottelu menee lisäajalle ja sen aikana tehdään maali, saa pelaaja takaisin jopa 100 € palautuksen sen mukaan kun vetoa on lyöty. Tehdyn vedon panos siis palautetaan 100% käteisenä. Jos pelaaja on lyönyt vetoa suuremmalla summalla, palautuksen saa vain 100 € asti.

Tulokset vahvistetaan tietenkin liigojen virallisilta sivuilta:

Mestarien Liiga - www.UEFA.com

Englannin Valioliiga - www.premierleague.com

Espanjan La Liga - www.ligabbva.com

 

operaattori poistettuin Tervetulotarjous

Jos operaattori poistettu ei vielä ole tuttu pelisivusto, uusi pelaaja saa itselleen vallan mainion tervetuliaispaketin. Ensimmäinen talletus nimittäin tuplataan aina 100 € asti ja sen lisäksi ensimmäinen 10 € arvoinen mobiilivetokin on riskitön! Tämä tarkoittaa sitä, että jos mobiililaitteella tehty 10 € veto häviää, se maksetaan takaisin bonusrahana seuraavaan arkipäivään mennessä.

Ensimmäisestä talletuksesta ja mobiilivedosta voi siis saada yhteensä 110 € bonusrahaa. operaattori poistettuin kierrätysvaatimukset ovat harvinaisen alhaiset: bonusraha pitää kierrättää vedonlyönnissä vain 4 kertaa, minkä jälkeen summan voikin jo kotiuttaa. Pelaajalla on 30 päivää aikaa tallettaa ensimmäisen kerran ja kierrättää bonus. Tästä ei helpommaksi bonusrahan kierrätys voi mennä!Tiedotamme uutisosiossamme operaattori poistettuin kampanjoista sitä mukaa, kun ne ilmestyvät. 

Siirry tästä operaattori poistettuin sivuilla ja lyö vetoa!