Taistelu jalkapallon Eurooppa Liigan kahdeksan parhaan joukkoon alkaa tänään ensimmäisillä osaotteluilla. Kierros vilisii timanttisia vääntöjä ja kruununa tietysti myöhäisillan ottelu Tottenhamin ja Inter Milanin välillä.

 

Eurooppa Liigan ottelut 7.3.2013:

19:00 Anzhi - Newcastle
20:00    Plzen - Fenerbahce
20:00    Steaua Bucuresti - Chelsea
20:00    Stuttgart - Lazio
22:05    Basel - Zenit Petersburg
22:05    Benfica - Bordeaux
22:05    Levante - Kazan
22:05    Tottenham - Inter

 

Urheiluveikkauksen parhaat pelivalinnat illan TV- otteluihin:

Suttgart - Lazio:

Pidämme Stuttgartia saman tasoisena joukkueena kuin Lazion edellinen eurovastustaja Moenchengladbach. Lazio pystyi haastamaan Moenchengladbachin myös víeraissa. Sillä oli jo yliote otteluun kunnes Diasin punainen kortti pilasi pelin ja isännät pääsivät mukaan otteluun. Lazion viimeisimmät vieraspelit ovat Serie A: ssa menneet penkin alle, mutta uskomme joukkueen syttyvän tästä kamppailusta eri tavalla. Lazion kertoimissa on ilmaa.

Pelivalinta 1: Lazio

Pelivalinta 2: Over 2.5 maalia

Tottenham - Inter Milan

Spursin menestys on tällä hetkellä kovin riippuvainen yhden pelaajan onnistumisesta. Gareth Bale on osoittanut suuruutensa ja ratkonut tukun pelejä kukkopaitojen hyväksi. Interin leirissä tiedetään tämä ja Bale saanee erikoisvartioinnin. Loukkaantumishuolista kärsivän Interin ensisijainen tavoite ottelusta on saada hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun ja jos Bale saadaan kuriin niin Interiä tyydyttävä tasatulos on hyvin todennäköinen. Vierailijat lähtevät otteluun hyvällä itseluottamuksella. Viikonlopun vieraspelissä Cataniaa vastaan se pystyi kääntämään ottelun itselleen 2-0 tappioasemasta 2-3 voittoon. Tottenhamin kertoimet ovat painuneet liian alas.

Pelivalinta 1: X