UEFA Cupin puolivälierissä suomalaisista tositoimissa nähtiin Werder Bremenin Petri Pasanen, joka 81. minuutilla tuli vaihdosta kentälle 3-1 voitossa Udinesesta. Bremenin Diego maalasi kahdesti ja kolmannen maalin viimeisteli Hugo Almeida.Myös Roman Eremenko pelasi täydet minuutit, kun  Dynamo Kiova taisteli PSG:n vieraana maalittomaan tasapelin.

Saksalaisjoukkueista voittoon ylsi myös Hamburger SV, joka löi Manchester Cityn 3-1. Stephen Ireland vei alussa Cityn johtoon, mutta Joris Mathijsen, Piotr Trochowski ja Paolo Guerrero maalasivat HSV:n voittoon.

Shakhtar Donetsk on lähellä seurahistoriansa ensimmäistä välieräpaikkaa eurokentillä. Tomas Hübschman ja Jadson tekivät maalin mieheen, kun ukrainalaisjoukkue voitti kotonaan Marseillen 2-0.

Toiset osaottelut pelataan torstaina 16. huhtikuuta.

Uefa-cupin puolivälierät, 1. osat:

Shakhtar Donetsk - Olympique Marseille 2-0 (1-0)

1-0 Tomas Hübschman (39) 2-0 Jadson (65)

Hamburger SV - Manchester City 3-1 (1-1)

0-1 Stephen Ireland (1) 1-1 Joris Mathijsen (9) 2-1 Piotr Trochowski (63) rp 3-1 Paolo Guerrero (79)

Paris Saint Germain - Dynamo Kiova 0-0

Werder Bremen - Udinese 3-1 (1-0)

1-0 Diego (34) 2-0 Diego (67) 3-0 Hugo Almeida (69) 3-1 Fabio Quagliarella (87)