Suomalaisen maalitykin kuivakausi sai jatkoa ja maaliton putki venyi 11 ottelun mittaiseksi viime yönä Buffalo Sabresia vastaan. 

Patrik Laine ei tunnu saavan enää pienimpiäkään onnistumisia taalajäillä. Viime kaudella 44 maalia iskenyt tamperelainen on vahvan alkukauden jälkeen kyykännyt pahemmin, kuin kukaan osasi koskaan odottaa. Laineen tehot ovat jäätyneet ja suomalainen on enemmän rasite, kuin apu omalle joukkueelle. 

Viime kierroksen peli Buffalo Sabresia vastaan näytti surullisella tavalla Laineen nykyisen tilanteen Winnipeg Jetsissä. Peliaikaa kertyi vain 10.56 ja Laine jäi ilman tehopisteitä, lisäksi suomalainen ei nähnyt laisinkaan aikaa ylivoimalla. 

Sabresia vastaan maaleista vastasivat Andrew CoppBlake Wheeler ja Mark Scheifele, joka hiljattain meni Laineen ohi maaleissa, sillä kanadalaisella on kasassa 28 osumaa. 

Vahvaa kautta pelaava Winnipeg jets on sarjataulukossa lännessä toisena 73 pisteellä, mutta Laineen oma panos on ollut vähäistä varsinkin viimeisen kahden kuukauden aikana.