Patrik Laine ei kaunistellut viime aikojen tehottomuuttaan. 

Winnipeg Jetsin nuori tähtihyökkääjä astuu kovien odotuksien kera jäälle torstaina Hartwall areenalla, kun vastaan asettuvat Aleksander Barkov ja Florida Panthers. 

Laine on viime aikoina kerännyt paljon palstatilaa, tosin ei niin mairittelevista syistä. Viimeiset viisi ottelua maaleitta pelannut tamperelainen sai mahdollisuuden joukkueensa ensimmäisessä ketjussa, mutta löysi itsensä myöhemmin neljännestä ketjusta. 

Tällä viikolla Jetsin harjoituksissa vahvistui tieto, että suomalaisen uusi paikka on kolmannessa ketjussa Brandon Tanevin ja Adam Lowryn vierellä. 

- Totta kai sitä haluaisi, että paikka vakiintuisi, mutta kun takaa tullaan ohi, niin ei siinä ole paljoa tehtävissä, Laine totesi lehdistötilaisuudessa NHL Suomi -sivuston mukaan. 

Maalitykki pyrkii tuoda oman panoksensa joukkueen "duunariketjuun". 

- Pelataan niiden kanssa, mitä sanotaan. Toivottavasti saisi tuotua jotain tohon ketjuun, Laine kommentoi. 

On sanomatta selvää, että Hartwall areenalla Laineelta odotetaan maaleja. Suomalaiselle halli on toki tuttu, myös maalien saralla. 

- Onhan täällä silloin tällöin saanut muutaman maalin tehtyä, mutta kuitenkin NHL-joukkuetta vastaan pelataan, niin ei tämä paikka maalintekoa helpommaksi tee. Toivottavasti saisi muutaman maalin tehtyä, mutta kunhan joukkue voittaa, niin sekin riittää, Laine sanoi. 

Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat torstaina ja perjantaina. Kiekko tippuu molempina päivin jäähän kello 20:00.