Urheiluveikkaus.com tarjoaa Suomen parhaalle H2H-raviveikkaajalle Elitloppet-matkan ja tänään on jälleen loistava sauma osallistua kilpailuun ja ottaa kiinnitys kisan kärkipaikkaan ja koko vuoden kovimpaan ravitapahtumaan!

Tänään Vermoon on tarjolla peräti 13 H2H-pelikohdetta ja muista, että voit yhdistää vetoihin myös Solvallan H2H-pelikohteita, joita on tarjolla peräti 24 kappaletta! Nyt kipinkapin operaattori poistettuille raksimaan oikea yhdistelmä sisään ja jännittämään osumia!

Kisassa on tarkoitus kerätä mahdollisimman suuri kerroin operaattori poistettuin head-to-head ravikohteista. Suurin osunut yhteiskerroin voittaa kahden hengen matkan Elitloppet 2013- tapahtumaan. Vetoyhdistelmissä on sallittua käyttää ainoastaan Suomen ja Ruotsin H2H- ravikohteita. Minimipanos vedolle on 5€.

Muista hyödyntää myös operaattori poistettuin 100€ talletusbonus, jolla tuplaat pelikassasi!

Alla vielä kertauksena ohjeet ja säännöt kisaan!

Näin osallistut:- Avaa pelitili tästä operaattori poistettuille (saat myös 100€ bonuksen) >> - Aseta vetosi- Lähetä meille screenshotti osuneesta vedostasi tänne >> tai sähköpostiosoitteeseen info(ät)urheiluveikkaus.com- Suurimmalla yhteiskertoimella osunut veikkaus voittaa matkan (kilpailu päättyy 15.5.2013)- Osallistumisen maksimimäärää ei ole rajoitettu. Voit osallistua niin usealla vedolla kuin haluat.

Palkintoon sisältyy: (matkustusaika: 24.5 - 27.5.2013)- Laivamatkat sekä hotellimajoitus kahdelle hengelle Scandic Norra Bantorgetissa.- Aamiainen hotellissa- Bussikuljetukset Tukholmassa- Elitloppet -raviliput ja käsiohjelmat lauantaina ja sunnuntaina- Opastava matkanjohtaja mukana matkalla- Palkinnon kokonaisarvo n. 1000€

Kilpailun säännöt:- Kilpailuun osallistuvilla on pakko olla operaattori poistettuin asiakastili. Avaa täältä >>- Ikäraja 18 vuotta- Kilpailuaika on: 12.4  - 15.5.2013 klo 15:00- Kilpailuun osallistuvan vedon tulee olla pelattu www.operaattori poistettu.com pelipalvelussa- Kilpailuun osallistuvan vedon tulee sisältää ainoastaan head-to-head kohteita Suomen ja/tai Ruotsin raveista.- Kilpailuun osallistuvan vedon minimipanos tulee olla 5€.