Brittifutiksen odotettu paluu tapahtuu tänään, kun Championship käynnistyy. Muualla euroopassa jatketaan harjoitusmatsien merkeissä.

QPR - Sheffield: QPR ymmärrettävästi heikentyi hieman kesän siirtomarkkinoilla Valioliigasta tippumisen myötä. Joukkueen tavoitteena on silti nousta heti takaisin ja jalkeilla on kokenut ryhmä. Hyökkäyskalusto on kunnossa. Burnleystä hankittu maaliruisku Charlie Austin tekee tänään debyytinsä. Todella vaarallinen kaveri.

Sheffield oli viime kaudella Championshipin häntäporukoita ja pysyy siellä tänäkin vuonna. Kesän siirtomarkkinoilla se on ollut hyvin ujo ja merkittäviä hankintoja ei ole tehty.

Suurempinumeroinen kotivoittokaan ei yllättäisi Loftus Roadilla. Päivän varmaksi QPR. Rohkeimmat pelaa maalin tasoituksella (operaattori poistettu 3.30).

Monaco - Tottenham: Harjoitusottelu. Monaco tekee paluuta Ligue 1: n kärkeen rahan voimalla. Kesän aikana sen haaviin on jäänyt mm. Falcao, James Rodriguez, Ricardo Carvalho, Eric Abidal, Joao Moutinho ja Jeremy Toulalan. Joukkue alkaa olla niin nimekäs, että tällä nipulla pärjätään Mestarien Liigassakin.

Spurskin on vahvistunut, mutta leirissä eletään kokeilujen aikaa. Tuntuu, että ennakkokommenttien perusteella selitellään jo tulevaa tappiota tyyliin; "Näissä harjoitusmatseissa ei ole kyse tuloksesta vaan ehjästä esityksestä".

Pelikohteeksi kotivoitto.

 

Pitkävetovihjeet lauantai 3.8.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
QPR - Sheffield 1 1.78 17:00
Monaco - Tottenham 1 2.29 19:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
QPR (-1) - Sheffield 1 3.30 17:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.