Kierroksen 12 Toto75-kierros ravataan Forssassa ja yksi lauantain herkkupaloista on Pilvenmäki Special -ajo, jossa kohtaavat tällä kaudella voitosta voittoon juosseet Westcoast Pirate ja What Is Love.

Raviasiantuntijamme UV-Jere nostaa Pilvenmäki Specialin suosikiksi kakkosradalta matkaan lähtevän Westcoast Piraten, jota ohjastaa Mika Forss.

- Pilvenmäki Special on tuttuun tyyliin upea lähtö. 2 Westcoast Pirate on ollut jäätävä ja kun ruuna pääsee matkaan huippupaikalta, on se selvä suosikki.

Suosikin kovin haastaja on tällä kaudella neljä voittoa putkeen ottanut What Is Love, joka lähtee matkaan suosikin ulkopuolelta.

- Kakkossuosikki 3 What Is Love on ollut erinomainen, mutta aivan samaan tapaan kuin suosikki se ei ole säväyttänyt.

Myös muut lähdöt ovat todella kovatasoisia ja yksi mielenkiintoinen kamppailu tullaan näkemään Kultadivisioonassa, jossa kohtaavat Womanizer S ja talven lämminverikuningatar Rydens Cindy. Jere ei usko takarivistä matkaan lähtevän 9 Rydens Cindyn mahdollisuuksiin ja kierroksen toinen varmavalinta on Tommi Kylliäisen ohjastama Womanizer S.

- Kultadivariin lyödään varmaksi 6 Womanizer (54 %). Ruuna palasi Lappeessa parin kuukauden huililta vahvassa vireessä ja kiri takaa toiseksi. Ainoastaan maali pelasti keulassa juosseen The Bosses Lindyn. Forssassa Tommi Kylliäisen ajokki pääsee vaivatta johtoon, josta se on enemmän kuin lähellä voittoa.

Jeren vihjepaketin Forssan kierrokselle kokonaisuudessaan voit lukea tästä.

Madde Moose yksi maratonmatkan pelisuosikeista.

Myös Urheiluveikkaus.com:n kummihevonen Madde Moose on mukana Forssan Toto75-kierroksella. 'Muusi' kilpailee T75-pelin toisessa kohteessa, joka on 3140 metrin tasoitusajo lämminverisille. Pelaajat uskovat tammaan, sillä hevosen peliprosentit ovat T75-pelissä perjantaina klo 17.00 aikaan yli 16%.

Tallitietojen mukaan hevosella on kaikki hyvin viimeviikkoisen Vermon voiton jälkeen, mutta taustajoukkojen mukaan matkaan lähdetään varovaisin odotuksin, sillä 16 hevosen lähtö ja 40 metrin takamatka tekevät tehtävästä hankalan.