Ranskalainen illallinen

Varmat ovat tällä viikolla pitäneet, mutta Pommi odottaa vielä osumaansa. Eilen käytiin siellä suunnalla, kun JYP oli lähellä ryövätä täyden pistepotin Oulun Raksilasta, mutta taipui kuitenkin jatkoajalla. QPR lähti omaan otteluunsa kovalla kokoonpanolla ja otti ruutiinivoiton 1-0 MK Donsista.

Bastia - Le Havre: Bastia on Ranskan Ligue 2:n kuntopuntarin kärkipaikalla. Viimeksi se kaatoi  samoista sijoituksista kamppailevan Metzin vieraissa ja sitä ennen kaatui hyvävireinen Tours kotona 4-1. Voittoputki on jo kolmen ottelun mittainen ja edellisissä yhdeksässä virallisessa ottelussaan se ei ole hävinnyt kertaakaan. Ligue 2:n otteluissa se on pelannut kotonaan tällä kaudella tappiottomasti. Le Havre on pelannut ihan kohtalaisesti, mutta se on nuhjannut viime aikoina tasureita. Edellisistä viidestä ottelustaan se on voittanut yhden. Viimeksi se on onnistunut voittamaan sarjapelin vieraissa lokakuun puolivälissä. Kotijoukkueen kova nykyvire saa luottamuksemme.

Lens - Clermont: Clermontilta on tänään sivussa kolme avauksen pelaajaa, mihin on mielestämme reagoitu hieman liikaa. Viimeksi joukkue voitti kotonaan Amiensin 2-1 ilman Rivieren, Bockhornin ja Ekobon läsnäoloa. Vierailijoiden tilanne on tuosta ottelusta vieläpä parantunut, kun se hankki Ranskan pääsarjajoukkue Caenista hyökkääjä Benjamin Morelin, joka täyttää Rivieren saappaat mainiosti. Clermont on Ligue 2:n sarjakärki ja paras vierasjoukkue, sillä se on hävinnyt vain kerran vieraissa tällä kaudella. Loukkaantumisistakin huolimatta se on kerännyt viidestä edellisestä ottelustaan kymmenen pistettä. Lensilta puuttuvat Nations Cupissa urakoiva hyökkääjä Samba Sow ja tärkeä keskikenttämies Pierre Ducasse. Lens ei ole pystynyt voittoon kolmessa edellisessä ottelussaan vaan tuloksena oli kaksi tappiota ja yksi tasapeli. Tätä ennen se voitti kaksi ottelua putkeen joulukuun alussa. Sarjasijoitukseltaan se on 16. Joukkueet ovat kohdanneet jo alkukaudesta ja tuolloin Clermont oli parempi kotonaan lukemin 2-0.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 18.1.2011

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Bastia - Le Havre 1 1,72 21:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Lens - Clermont 2 4,00 21:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.