Birnbacher huippuiskussa

AH Miesten pikakisa: Isäntämaan Andreas Birnbacherin suoritus sekaviestissä hakee vertaistaan. Hiihtovauhti on kärkiluokkaa - joskaan ei parasta - mutta ampumapenkalla hänen tekemisensä on jäätävää.

Mäkäräinen - Berger: Naisten sprintti 7,5 km. Mäkäräinen on tottunut pärjäämään pikamatkoilla, mutta tällä hetkellä kontiolahtelaisen menestyksen yllä leijuu kysymysmerkkejä. Sekaviestissä Mäkäräinen käytti molemmilla ampumapaikoilla kaksi varapatruunaa ja Ruhpoldingin ampumapaikka ei selvästi sopinut Kaisalle. Kaisan hiihto kulki viestissä hyvin, mutta pikamatkalla ammunta korostuu entisestään. Berger sen sijaan ampui sekaviestissä puhtaat ja hiihtovauhtikin oli kohdallaan. Veikkaus on arvioinut Mäkäräisen suosikiksi tähän pariin, vaikka omissa papereissamme puntit ovat tasan. Bergerin menestyksestä tarjottu kerroin kelpaa peleihin.

Tappara - TPS: Tappara saa erittäin harvoin luottamuksemme, mutta tällä kertaa isäntien kertoimet ovat pelikelpoisia, kun vastassa on kahden ottelun tappioputkessa taivaltava TPS. Tappara on ollut viime aikoina vahva kotikaukalossaan ja alla on kolme kotivoittoa. Lisäksi joukkue otti eilen vahvalla pelillä 2-3 vierasvoiton Lappeenrannasta SaiPan vieraana, joten vire on kohdallaan.

Pitkävetovihjeet lauantai 3.3.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Top-3 Finish: Birnbacher Kyllä 3,80 13:30
25 Ampumahiihto, N pika Ruhpolding1=Mäkäräinen - 2=Berger 2 2,05 16:25
Tappara - TPS 1 2,40 17:00
Lukko - IlvesYli / Alle 5,5 maalia Yli 2,00 17:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.