Hiljaista...

Tuttuun tapaan maanantain kohdelista ei tarjoa mitään suuria tunteita. Yksi jännitysbetsi nostetaan kuitenkin mukaan La Ligasta.

Real Sociedad - Sevilla: Sevillan kausi on ollut synkkä. Seitsemästä viime sarjaottelusta on tullut kaksi pistettä. Joukkueen manageri Marcelino Toral sai kenkää viime kierroksen Villareal-kotitappion myötä ja vetovastuu siirrettiin Getafen ex-koutsi Michelille. Perustasoltaan joukkue on sarjan parhaimmistoa ja tämänhetkinen sarjapaikka (12.) ei tee oikeutta joukkueen pelaajamateriaalille. Kotijoukkue Real Sociedad keikkuu putoamisviivan yläpuolella ja tavoitteena on sarjapaikan säilytys. Molempien joukkueiden maalimäärät ovat heilahdelleet kauden aikana melkoisesti. Vaikka Sociedad puolustaakin kotonaan tiukasti, saattaa Sevillan valmentajanvaihdos tuoda mukanaan hieman ylimääräistä tsemppiä ja näytönhalua. Pelistä voi muodostua vauhdikas ja maalirikas.

Loimu - Sun Volley:Pelataan toinen jännityspeli URHO-TV:n lentopallon Mestaruusliigan otteluun Loimu-Sun Volley. Joukkueet kohtasivat viimeksi kuukausi sitten jolloin Loimu oli kotisalissaan parempi erin 3-1. Oululaiset ovat parhaillaan vieraskiertueella, sillä eilen se otti kuokkaansa Tampereella Isku Volleylta. Joukkue ei ole muutenkaan tällä kaudella kotikenttänsä ulkopuolella viihtynyt, sillä se on voittanut vain kahdesti vieraissa tällä kaudella. Vierailijan pitkän viikonlopun rasitukset, kapeampi materiaali ja kotietu tekevät Loimusta kokeilunarvoisen kertoimella 1,60 Veikkaukselta.

Pitkävetovihjeet maanantai 13.2.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
9 Loimu - Sun Volley 1 1,60 18:25
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Real Sociedad - SevillaAlle / Yli 2,5 maalia Yli 2,20 22:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.