Tiistaille tarjolla hyviä ideoita.

Maanantailta saatiin kiinni Severstalin vähintään kahden maalin voitto, mutta ensimmäinen erä päättyi tasan ja sen myötä toinen pelikohteistamme kuivui kasaan. Tiistaina on tarjolla runsaasti kohteita ja myös pelattavia valintoja löydettiin iso kasa kupongille.

Jokerit - Tappara: Tapparan puolustuksessa on ollut viime otteluissa avoimet ovet. Kolmessa edellisessä ottelussa manselaisten verkko on pölissyt omassa päässä 13 kertaa. Jokerit pelaa kotikentällään runsasmaalisia otteluita ja osumia on tänäänkin odotettavissa Jaffalan illassa. operaattori poistettuin kertoimet over-kohteista kelpaavat peleihin.

TPS - Ässät: Ässien paluu maajoukkuetauolta ei sujunut odotusten mukaan. Ensin tuli kotikentällä selkäsauna HPK:lta ja sen jälkeen SaiPa oli parempi Lappeenrannassa. Sen jälkeen Lukko sytytti patapaidat kotiluolassaan ja raumalaiset lähtivät kotimatkalle 5-1 tappio niskassaan. Ässät on sarjan paras vierasjoukkue ja reissupeleistä pisteitä on karttunut keskimäärin 2,00 per ottelu, jota voidaan pitää todella kovana lukuna. Jostain syystä joukkueen vieraspelisysteemi toimii todella hyvin ja tulosta syntyy. TPS lähti maajoukkuetauolle kolmen ottelun voittoputkessa, mutta tauolta paluu ei sujunut odotusten mukaisesti. Ensin JYP haki pisteet Turusta ja sen jälkeen artukaiset kävivät Raumalla häviämässä Lukolle 3-1. Ässät ovat hävinneet joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista, mutta perustasoltaan joukkue on niin paljon isäntiä laadukkaampi, että arvoimme tässä kohteessa Ässät kerran kahdesta voittaviksi suosikeiksi vieraissakin. operaattori poistettuin tarjous vierasvoitosta mukaan peleihin.

JYP - HPK: JYP on oikeutetusti suosikki kotikentällään. Joukkue on ollut hyvässä vireessä koko alkuvuoden. HPK:lla on alla kuitenkin viidestä edellisestä ottelusta neljä voittoa. HPK on kaatanut JYPin tällä kaudella jo kaksi kertaa, joten olemme eri mieltä ottelun kerroinasettelusta Veikkauksen kanssa. Joukkueen suoran voiton kerroin 6,90 kestää helposti pelin, mutta käytetään kohteissa osuvampaa HPK +2 pelivalintaa kertoimella 2,00 joka kattaa vieraiden maalin tappionkin.

Pitkävetovihjeet tiistai 21.2.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Jokerit - Tappara Alle / Yli 4,5 maalia Yli 1,65 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Jokerit - Tappara Alle / Yli 5,5 maalia Yli 2,25 18:30
operaattori poistettu TPS - Ässät 2 2,00 18:30
31 JYP - HPK (+2) 2 2,00 18:25
operaattori poistettu Napoli - Chelsea 1 2,40 21:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.