Barona Areenalla maalit tiukassa?

Keskiviikon osalta haaviin saatiin ainoastaan Spartak Moskovan vierasvoitto Vityazia vastaan. LeKiä ei sen sijaan pudotuspelit kiinnostanut ja joukkue lähteekin karsimaan sarjapaikastaan. Valintojen maailma, sanoisi joku. Torstaille nostetaan mukaan kaksi pelikohdetta.

Blues - HPK: HPK on sarjan huonoin vierasjoukkue ja tehtyjä maaleja vieraskentällä on 1,65 peliä kohden. Blues tunnetaan tiukasti puolustavana joukkueena vaikka viime aikoina omissa onkin soinut reilummin maalivahtiongelman vuoksi. Kuudessa edellisessä kotiottelussaan Blues on tehnyt keskimäärin kaksi maalia per ottelu. Jaossa on pudotuspelejä ajatellen tärkeitä pisteitä ja molemmat joukkueet tulevat pelaamaan todella tarkasti. Arvioimme alle 4,5 maalin toteutuvan noin kerran kahdesta ja operaattori poistettun tarjous nostetaan peleihin.

Udinese - PAOK: Kreikkalainen PAOK on ulkona kotimaan sarjansa mestaruustaistelusta, sillä Panathinaikos ja Olympiakos ovat karanneet yli kymmenen pisteen päähän, kun jäljellä on kahdeksan pelikierrosta. Joukkue keskittäneekin energiansa täysillä Eurooppaliigaan. Euroopan kentillä fetamiehillä onkin kulkenut varsin mukavasti, sillä kymmenestä ottelustaan joukkue ei ole hävinnyt ainuttakaan. Saldona kuusi voittoa ja neljä tasapeliä. Lohkovaiheessa vastustajina oli Tottenham, Rubin Kazan sekä Shamrock Rovers. Kotijoukkue Udinese on esiintynyt tämän kauden Serie A:ssa hieman yli odotusten ja joukkue on sarjassa neljäntenä. Perustasoltaan joukkue on sarjan ylempää keskikastia. Udinese on vain pisteen kolmossijalla olevaa Laziota perässä ja mahdollisuudet Mestareiden liigan karsintapaikkaan ovat yhä elossa. Joukkue panostaneekin enemmän kotimaan sarjan menestykseen, kuin Eurooppaliigaan. Siitä kertovat myös tämän illan kokoonpanotiedot. Joukkueen runkopelaajista tänään poissa ovat 17 maalia Serie A:ssa iskenyt Antonio Di Natale, 3 maalin Mauricio Isla, keskikenttämiehet  Gelson Fernandes, Emmanuel Agyemang-Badu sekä Kwadwo Asamoah. Jo ykkötyskki Di Natalen vapaapäivä syö kotijoukkueelta niin paljon maalintekovoimaa, että emme missään nimessä allekirjoita bookkereiden näkemyksiä ottelun voimasuhteista. Osuvin pelivalinta on operaattori poistettuin tarjous X2-valinnasta. Myös operaattori poistettuin tarjous suorasta vierasvoitosta kertoimella 5,00 on ylikerroin, mutta käytetään kohteissa osuvampaa X2-valintaa.

Pitkävetovihjeet torstai 16.2.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
           
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Blues - HPKYli / Alle 4,5 maalia Alle 2,08 18:30
operaattori poistettu Udinese - P.A.O.K. X2 2,06 22:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.