Torstai käyntiin alan miesten elkein: valkovenäläisellä!

Naisten ampumahiihto: Tänään ampumahiihdon maailmancup jatkuu naisten pikamatkalla Italian Anterselvassa. Stadion sijaitseen Alpeilla Anterselva-Antholzin laaksossa suurten vuorien välissä, mikä takaa lähes ihanteelliset olosuhteet kilpailulle. Tämä taas suosii eittämättä muutenkin hiihtopainotteisessa kilpailumuodossa kovia suksisankareita, mihin perustamme ideamme. Darya Domracheva on noussut ylivertaiseen hiihtokuntoon alkuvuodesta, ollen mm. viikko sitten kyseisellä matkalla lähes puoli minuuttia operaattori poistettu ladulla kuin Magdalena Neuner. Viimeksi hänen kisansa meni pilalle erittäin haastavien ammuntaolosuhteiden vuoksi, mutta on muistettava, että Domracheva on ampunut tällä kaudella hyvällä prosentilla 85%. Hiihtovauhtinsa ansiosta uskomme valkovenäläisen nousevan 0-2 sakolla tänään palkintopallille.

Ilves - Tappara: RD:n Tappara on virinnyt vuodenvaihteen jälkeen ihan mukavaan iskuun. Edellisestä kuudesta ottelusta on kasassa kymmenen pistettä ja joukkue taistelee tosissaan viimeisistä pudotuspelipaikoista. Edellisessä ottelussa kaatui kivenkova HIFK Helsingissä. Tappara oli ottelussa hieman onnekas, mutta työmäärän puutteesta joukkuetta ei voi syyttää. Sarjataulukossa joukkueiden eroa on yhdeksän pistettä. Tappara on kahden pisteen päässä playoff-viivan päällä kymmenentenä olevasta Lukosta. Ilves pitää sarjan perää. Ilves kärsii pahoista poissaoloista sillä lasaretin puolella ovat ykkössentteri Jesse Niinimäki, Matias Sointu, Joonas Rask, Kai Kantola, Teemu Kesä ja Konsta Mäkinen. Ilveksen rosteri on jo valmiiksi erittäin kapea ja se on erittäin haavoittuvainen tällä hetkellä. Lisäksi annamme Tapparalle selkeän edun pelijohtamisesta ja valmennuksesta. Ilveksen penkin takana häärii kivikaudelle jämähtänyt Sepo Hiitelä, joka tuskin nauttii pelaajien täyttä luottamusta. RD:n johtamisfilosofian tunteekin varmasti jokainen kiekkoilua seuraava. Kotiedulle emme anna tässä ottelussa juuri arvoa ja omissa papereissamme Tappara lähtee peliin ennakkosuosikkina, joten vieraiden menestyksestä tarjotut kertoimet kelpaa kupongille.

Päivitys klo 16:50: Ilveksen kokoonpanoon tekevät ennakkotiedoista poiketen paluun Jesse Niinimäki ja Joonas Rask, joten panostaso kohteessa on syytä pitää maltillisena. Tapparan kertoimet silti pelattavia vielä.

Pitkävetovihjeet torstain 19.1.2011

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo
TOP-3 sija: Darya Domracheva 1,85 15:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Ilves - Tappara 2 2,65 18:30
Ilves (+1,5) - Tappara 2 3,75 18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.