Kiteen kirkas myrkkyä Jyväskylässä?

Jyväskylä – Kitee: Miesten Superpesistä. Jyväskylä on aloittanut kautensa toiseksi heikoiten, keräämällä kolme pistettä neljään ensimmäiseen otteluunsa. Viimeksi joukkue tosin haki hieman yllättäen vieraspisteen sarjan mitalikandidaatteihin kuuluvan Kankaanpään vieraana. Kirin alkukautta on pahasti leimannut lukkariongelma, sillä joukkueen ykköslukkari Jani Karppanen painii syöttönsä kanssa. Kiteellä on kasassa neljästä ottelusta kuusi pistettä, kun se on voittanut Kouvolan ja Joensuun. Tappiot se kärsi kuumimmalle mestarisuosikille Sotkamolle ja hieman yllättäen alkukauden yllättäjä Alajärvelle supervuoroparin jälkeen. Materiaaliltaan vierasjoukkue on isäntiä edellä ja alkukauden kuntokin on parempi. Veikkaus on asettanut tähän tasabuukin moneyline-kohteeseen, jonka käytämme hyväksemme vierassuosikkiin luottamalla.

FC KooTeePee - SJK: Ykkösen keskiviikon ainoassa ottelussa kohtaavat sarjakärki SJK ja KooTeePee kotkasta. SJK:n kausi on alkanut odotusten mukaan erittäin vahvasti, sillä rajusti viime vuosina satsauksia tehneet seinäjokelaiset ovat Ykkösen piikkipaikalla tappiottomana. Viidestä ottelusta on kasassa neljä voittoa ja yksi tasapeli. Avauskierroksella joukkue jäi JIPPO:n vieraana 1-1 tasapeliin, mutta sen jälkeen joukkue on edennyt voitosta voittoon. FC KooTeePeella on puolestaan viidestä ottelusta kasassa yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Toukokuulle mahtuu myös yksi tappio HJK:lle, jonka joukkue kohtasi Suomen Cupissa. Perustasoltaan SJK on sarjan kermaa, vaikka tällä hetkellä kapteeni Chris Cleaver ja kärkimies Toni Lehtinen ovatkin sairastuvalla. Jenkkipakki Pat Phelanin pelilupa-asiat ovat vielä FIFA:n syynissä, joten 27-vuotiaan jenkin pelaaminen tänään on epävarmaa. Arvio vieraiden menestykselle Kotkassa on n. 40% ja SportingBetin tarjous nostetaan mukaan kupongille.

JJK - FF Jaro: Päivän viimeinen pelikohde tulee kotimaisesta Veikkausliigasta. Urheiluveikkaus.com:n saamien tietojen mukaan JJK joutuu lähtemään otteluun erittäin repaleisella kokoonpanolla. Varmuudella poissa ovat Juha Pasoja, Jordi Van Gelderen, Mikko Innanen, Eero Korte, Niko Markkula sekä pitkäaikaispotilas Tuomas Latikka. Jani Virtanen on kokoonpanossa, mutta mies ei ole UV:n tietojen mukaan 100% kunnossa. Jaro pääsee matkaan liki parhaalla kokoonpanollaan ja poissaoloista kärsivä JJK on asetettu ottelussa liian suuren suosikin asemaan. Jaro +2 tasoituskerroin on kelpo pelikohde päivän varmaksi. Oma prosenttiarviomme otteluun on 51-25-24 ja myös Jaron suorasta voitosta tarjottu kerroin on pelikelpoinen.

 

Pitkävetovihjeet torstaina 24.5.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
49 Jyväskylä - Kitee (ml) 2 1,85 17:55
operaattori poistettu JJK - FF Jaro (+2) 2 1,55 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
SportingBet  FC KooTeePee - SJK 2 2,50 18:30  
operaattori poistettu JJK - FF Jaro 2 5,60 18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.