Mailapelit valokeilassa

Eilinen Varmamme Juan Monaco eteni 1-3-erävoitoin jatkoon Wimbledonissa ja piti siis hyvin kutinsa. Kempele puolestaan karahti kiville oikeastaan jo ottelun ensimmäisessä vuoroparissa, kun  Sotkamo yllätti sen housut kintuissa ja iski neljä juoksua. Lopulta Kempele heräsi ja voitti ottelun kotiutuslyöntikilpailussa. Tänään haemme menestystä samanlaisella kattauksella.

G. Dimitrov - M. Baghdatis: Maailmanlistan sijalla 69. oleva Grigor Dimitrov lähtee suosikkina Wimbledonin toiselle kierrokselle sijalla 42. majailevaa kokenutta Marcos Baghdatisia vastaan.Kaksikko on kohdannut uransa aikana tasan kerran ja tuossa viime keväänä pelatussa ottelussa Dimitrov oli massalla parempi lukemin 2-1. Bulgarialainen Dimitrov pelasi loistavan valmistavan turnauksen Lontoon Eastbournessa, jossa hän eteni aina välieriin asti. Tuolloin lopulta finaalissa diskattu David Nalbandian osoittautui paremmaksi. Myös Baghdatis urakoi samaisessa turnauksessa, mutta hänen tiensä nousi pystyyn jo toisella kierroksella. Luotamme hyvävireisen Dimitrovin Päivän Varmaksi kertoimella 1,57 Sportingbetilta.

Vimpeli - Sotkamo: Jos hieman mennään asioiden edelle, niin tässä ottelussa voidaan jo ratkoa runkosarjan mestaruus ja sitä kautta mahdollinen kotietu syksyn finaalisarjaan. Vimpeli ja Sotkamo ovat olleet odotetusti omaa luokkaansa tämän kauden Superpesiksessä, eikä uhkaajia juuri näy. Vimpeli on sarjan puolivälin tienoilla kahden pisteen johdossa sarjan kärjessä, joten suoralla voitolla sillä olisi mahdollisuus repiä viiden pisteen kaula Sotkamoon. Panos ja tunnetaso on ottelussa varmasti korkealla, joten laskemme puntteja hieman normaaliasetelmaa tasaisemmiksi. Sotkamo on materiaaliltaan hieman edellä, mutta Vimpelin kotietu tasoittaa vaakakupin. Kotijoukkue on tässä lievä suosikki, mutta mielestämme Sotkamon voittoa moneylinena uskaltaa pelata Veikkauksen kertoimella 2,25.

 

Pitkävetovihjeet torstai  28.6.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Sportingbet G. Dimitrvo - M. Baghdatis 1 1,57  17:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
 Veikkaus

Vimpeli - Sotkamo (ml)

2  2,25 17:55  

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.