Päivän parhaat pelikohteet löytyvät Mestarien Liigan neljänneltä karsintakierrokselta. 

21:45 Man Utd- Club Brugge

United on toistaiseksi puhtaalla saldolla Valioliigassa. Kaksi nihkeää 1-0 voittoa ja tätä myötä puhdas päästettyjen maalien sarake kertoo puolustuksen pitävyydestä ja toisaalta lievästä tehottomuudesta. Brugge lähtee hakemaan Old Traffordilta kelpoa tulosta jotta asetelmat säilyisivät tasaisina tulevaan kotiotteluun. Vierasjoukkue tulee otteluun puolustuksen kautta ja onkin vaikea uskoa sen tekevän vierasmaalia jota Man Utd pyrkii myös kaikin keinoin välttämään. Asetelmat tässä hyvin vähämaaliset ja pelaan Brugge alle 0,5 maalia ja koko peli under 2,5 maalia.

PELIVALINTA:Vierasjoukkue YLI/ALLE 0,5: Alle

Pelaa kohde kertoimella 1.76

PELIVALINTA:YLI/ALLE 2,5: Alle

Pelaa kohde kertoimella 2.00

21:45 Lazio - Leverkusen

Serie A: ssa viime kaudella kolmanneksi suoriutunut Lazio on kesän aikana hankkinut riveihinsä monta nuorta pelaajaa ja alku on näyttänyt vaikealta. Kokemuksen puute on näkynyt harkkamatseissa ja tulee näkymään tässäkin. Leverkusen aloitti Bundesliigan 2-1 voitolla Hoffenheimista ja tulee tähän otteluun huomattavasti isäntiä valmiimpana. Vierasvoitto lähellä ja www.nordicbet.com :n* 2.71 kerroin on erittäin hyvä.

PELIVALINTA:1X2: 2 Leverkusen

Pelaa kohde kertoimella 2.71

* Nordicbetillä veikkaavien kannattaa huomioida käynnissä oleva ilmainen veikkauskilpailu Mestarien Liigan. Palkintopotti on tänään 6000€.