Keskiviikolle runsas kattaus pelikohteita.

FF Jaro - FC Inter: Jaron ja FC Interin välinen ottelu piti alunperin pelata avauskierroksella 15.4, mutta ottelu jouduttiin siirtämään huonojen kenttäolosuhteiden vuoksi. Turkulaiset ovat tällä hetkellä sarjan kärkipaikalla täydellä pistepotilla kolmesta ottelusta. Interin jalkoihin ovat jääneet VPS, MYPA ja viimeisimpänä FC Lahti, jonka Inter teurasti lukemin 5-0 Lahdessa. Liigacupin puolivälierissä FC Inter kävi hakemassa Pietarsaaresta välieräpaikan tiukalla 3-2 voitolla. Interin tulivoima on tällä hetkellä sarjan parasta ja odotamme verkkojen heiluvan myös tänään Pietarsaaren Keskuskentällä.

Marseille - Nancy: Ranskan suurseuroihin kuuluva Marseille ei ole onnistunut kotimaan liigassaan tällä kaudella. Joukkue on sarjan 11 ja jäljellä oleviin neljään otteluihin joukkueella ei ole panosta. Joukkueelta puuttuu tästä ottelusta useita avauskokoonpanon miehiä loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Nancy ei ole hävinnyt otteluakaan viimeiseen yhdeksään otteluun ja joukkue on ollut hienossa vireessä keväällä. Arviomme mukaan vieraat ottavat vähintään pisteen mukaan noin kerran kahdesta ja NordicBetin tarjous kelpaa kupongille.

Zaragoza - Levante: Zaragoza on sarjan toiseksi viimeinen ja matkaa putoamisviivaan on kuusi pistettä, kun pelejä on jäljellä 3. Levante on sarjataulukon viides ja matkaa edellä oleviin Malagaan ja Valenciaan on kolme pistettä. Zaragoza on voittanut kaksi edellistä kotiotteluuan ja joukkue lähtee varmasti huippumotivoituneena tähän otteluun. Levante on perustasoltaan joukkueista vahvempi, mutta joukkueelta puuttuu tästä ottelusta nippu profiilipelaajia. Varmuudella poissa 15 maalia tällä kaudella iskenyt Kone, 7 maalia iskenyt keskikenttämies Barkero. Lisäksi puolustajista puuttuvat Del Horno ja Javi Venta. Kotijoukkue pääsee otteluun liki parhaalla kokoonpanollaan ja arviomme kotijoukkueelle on 45% ja Betsafen kerroin nostetaan kuiteille mukaan.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 2.5.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Bet365* FF Jaro - FC InterYli / Alle 2,5 maalia Yli 1,80  18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
9

FF Jaro - FC Inter1=alle 3, X=3, 2=yli 3 maalia

2 3,15 18:25
NordicBet

Marseille - Nancy

X2 2,10 20:00
Betsafe

Zaragoza - Levante

1 2,30 21:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.