Maanantain overit ja underit.

Arsenal - Newcastle: Arsenal on tehnyt neljässä viime liigaottelussaan huikeat 16 maalia. Joukkue taistelee Tottenhamin kanssa Valioliigan kolmospaikasta, ja ainoa tavoite maanantaille on täysi pistepotti. Arsenalin hyökkäyspeli on tällä hetkellä siinä kuosissa, että Newcastlen puolustuksella tulee pitämään kiirettä Emirates Stadiumilla. Newcastle on lontoolaisista vain viiden pisteen päässä, mutta viime aikoina peli on ollut tahmeaa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina erittäin runsasmaalisia otteluita ja odotamme saman trendin jatkuvan lontoon maanantai-illassa.

Jokipojat - Sport: Ensimmäinen finaali oli molemmilta joukkueilta todella tarkkaa pelaamista ja kun molemmissa päissä kaukaloa maalivahdit, Sportin Joni Puurula ja Jokipoikien Lars Volden, olivat erinomaisessa iskussa, ottelun ainoa maali nähtiin vasta jatkoerän kolmannella minuutilla Oskari Hakomäen onnistuessa maalinteossa tuoden Sportille finaalisarjassa 1-0 johdon. Puurula kirjautti tilastoihin 25 torjuntaa ja Volden 43 torjuntaa. Odotamme vähämaalisen trendin jatkuvan myös Mehtimäen jäähallissa maanantaina ja operaattori poistettuin tarjous alle 4,5 maalista kelpaa hienosti lapulle.

Happee - Classic: Jyväskylän Happee vastasi Salibandyliigan pudotuspelien avauskierroksen yllätyksestä kaataessaan jatkoajalla runkosarjan kakkosen Tampereen Classicin 8-7 jatkoajalla. Kummatkin joukkueet profiloituivat jo runkosarjan aikana erittäin runsasmaalisiksi joukkueiksi ja sama meno jatkui myös ensimmäisessä pudotuspeliottelussa, kun joukkueet mättivät yhteensä 15 maalia. Odotamme maaliverkkojen heiluvan myös toisessa kohtaamisessa ja operaattori poistettun tarjous yli 11,5 maalista kelpaa kupongille.

Pitkävetovihjeet maanantai 12.3.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Arsenal - NewcastleAlle / Yli 2,5 maalia Yli 1,63 21:45
operaattori poistettu Jokipojat - SportAlle / Yli 4,5 maalia Alle 1,95 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Happee - ClassicAlle / Yli 11,5 maalia Yli 1,90 18:30
operaattori poistettu Arsenal - Newcastle Alle / Yli 3,5 maalia Yli 2,60 21:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.