Suomi taipuu helteisessä Trinidad & Tobagossa.

Sunnuntaille löytyy muutama mielenkiintoinen pelikohde. Lisäksi odottelemme NFL-asiantuntijamme vihjepakettia illan kahteen NFL-otteluun ja päivitämme pelivalinnat vihjeeseen, mikäli pelattavaa löytyy.

Palermo - Genoa: Molemmat joukkueet ovat päästäneet sarjassa runsaasti maaleja omaan rysään. Tänään Genoalta puuttuu puolustuslinjasta kolme tärkeää pelaajaa, kun poissa ovat Dario Dainelli, Kakha Kaladdze ja Luca Antoneli. Myös keskikenttä on tänään haavoittuvainen sillä pelikiellossa on kaksi tärkeää pelaajaa: Miguel Veloso ja kapteeni Marco Rossi. Genoa pelaa erittäin hyökkäysvoittoista peliä ja nyt kun sen puolustuskin on repaleinen, nähtäneen ottelussa paljon maaleja. Palermo on tehnyt kahdeksassa kotiottelussa 17 osumaa, joten tulivoimaa löytyy myös kotijoukkueelta.

Trinidad ja Tobago - Suomi: Huuhkajat aloittaa kauden 2012 sunnuntaina Trinidad & Tobagossa Suomen aikaa kello 23.00. Päävalmentaja Mixu Paatelainen nimesi jo lauantaina joukkueen avauskokoonpanon otteluun ja Suomi lähtee otteluun erittäin kokeilupitoisella joukkueella. Mikko Sumusalo, Joni Kauko ja Toni Kolehmainen saavat tililleen uransa ensimmäisen A-maaottelunsa avauskokoonpanoon miehinä. Kotijoukkueen pelaajilla on kaksi selkeää etua vierasjoukkue Suomeen nähden. Trinidadissa on ollut viime päivinä lämmintä n. +30 astessa. Lisäksi Trinidadissa on sarja tällä hetkellä käynnissä, joten kotijoukkueen pelaajilla on selvästi parempi pelituntuma. Pienenä huomiona voidaan todeta, että Veikkaus tarjoaa isännille kerrointa 1,95.

Suomen avauskokoonpano otteluun: Lukas Hradecky, Mikko Sumusalo, Markus Halsti, Joona Toivio, Sebastian Sorsa, Daniel Sjölund, Joni Kauko, Toni Kolehmainen, Riku Riski, Kasper Hämäläinen, Berat Sadik

Trinidad ja Tobago kokoonpano: Marvin Phillip, Akini Adams, Aubrey David,Kerman Ferguson, Akeem Adams, Seon Power, Kendall Jagdeosingh, Joevin Jones, Leslie Russell, Clyde Leon, Atulla Guerra, Devorn Jorsling, Aquil Selby, Jean Luc Rochford, Hayden Tinto, Willis Plaza, Richard Roy, Carlyle Mitchell, Sean De Silva ja Darryl Roberts.

NFL-konferenssifinaalit: New England tulee menemään jatkoon Baltimorea vastaan, mutta kotijoukkueen alas poljetut kertoimet eivät herätä innostusta. Baltimoren hyökkäyspeliä voisi kuvailla edellisessä ottelussa sanalla tunkkainen, kun sekä juoksupeli, että pelinrakentaja Joe Flaccon heitot tuntuivat menevän järjestäen päin mäntyä. Ravens oli viimeksi osittain vaikeuksissa, eikä helppoa iltaa voi luvata tänäänkään, sillä vastus on aivan sieltä kovimmasta päästä. Finaalissa Giants voisi olla jälleen peikkona Patriotsin menestyshaaveille, mutta näemme silti New Englandin olevan lähempänä mestaruutta kuin pelivalintamme tarjoava vedonlyöntiyhtiö. San Francisco ja NY Giants vääntävät ennakolta todella tasaisessa ottelussa, johon saamme isännät vain marginaalisen suosikin asemaan. Giantsin pelinrakentaja Eli Manning on nostanut huimasti tasoaan postseasonilla ja newyorkilaisten puolustuspeli on parantunut runkosarjasta rutkasti.

Pitkävetovihjeet sunnuntai 22.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Palermo - GenoaYli / alle 2,5 maalia Yli 1,98 16:00
Trinidad ja Tobago - Suomi 1 2,50 23:00
Superbowl XLVI-mestari: New England 2,20 22:00
San Francisco - NY Giants 2 2,18 01:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.