Heja Djurgården!

Eiliseltä saatiin kaksi hienoa osumaa, kun KooVee kaatoi Erän 7-3 ja Jukurit - K-Vantaa ottelussa toteutui yli 5,5 maalia. Paikkoja oli myös lisämaaleihin, mutta tällä kertaa yli 6,5 maalista tarjottu kerroin 2,30 jäi toteutumatta. Torstaina nostetaan kupongille yksi pelikohde Elitserienistä.

Djurgården - Frölunda: Kotijoukkue Djurgården on sarjataulukon seitsemäs ja joukkue on vahvasti etenemässä kohti pudotuspelejä. Joukkue on esiintynyt vahvasti kotikentällään ja yhdeksästä edellisestä kotiottelusta joukkue on voittanut seitsemän, joista yksi on tullut jatkoajalla. Vierailija Frölundan otteet ovat tällä kaudella ailahdelleet rajusti. Joukkue on elänyt tällä kaudella täysin kotiotteluistaan, sillä joukkue on sarjan paras kotijoukkue, mutta huonoin vierasjoukkue. Kuudestatoista matkapelistä on saldona vain neljä voittoa! Kotietu on tässäkin ottelussa merkittävässä roolissa ja kotijoukkueen voitosta tarjottu kerroin 2,10 kelpaa peleihin.

Poissaolot: Kumpikaan joukkue ei kärsi pahoista poissaoloista. Kotijoukkue Djurgårdenilta puuttuu Pontus Åberg ja vierailijoilta on poissa Nicklas Lasu.

Pitkävetovihjeet torstai 12.1.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
           
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Djurgården - Frölunda 1 2,10 20:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.