Ensimmäinen NHL:n finaaliottelu oli varsinainen trilleri!

Toissa yönä pelattu NHL:n ensimmäinen loppuottelu oli oikea trilleri, jonka käänteitä seuratessaan katsojat haukkoivat henkeään. Nasvhille kyllä hallitsi ottelua, mutta maalipaikoilla ei se juurikaan loistanut. Pittsburghin laukaukset kohti maalia oli lukumääräisesti surullista seurattavaa: niitä tuli vain 11 kappaletta. Toisaalta niiden siivittämänä Pittsburgh voitti kamppailun 5-3. Ottelussa nähtiin myös järkyttävän pitkä 37 minuutin putki ilman yhtäkään Pittsburghin laukausta kohti Pekka Rinnettä.

Hallitseva mestari Pittsburgh ei ole kunnolla hallinnut tänä keväänä peliä kuten vielä vuosi sitten. Voisi melkein sanoa, että joukkue on matkalla kohti viidettä Stanley Cupia lähinnä tehokkuutensa ja voittamisen kulttuurinsa takia, ei niinkään silmiä hivelevän laadukkaalla pelillä.

Eilinen avausottelu oli malliesimerkki siitä, miten Pittsburgh osaa kuitenkin käyttää kaikki saamansa maalipaikat hyödykseen. Kunnolla Nashvilleä ei lopulta ahdistettu selkä seinää vasten kuin aivan ensimmäisen erän lopulla, tuolloinkin vain viiden minuutin ajan. Reilussa neljässä minuutissa tulikin kolme maalia.

Nashville sen sijaan on osoittanut, että se on kovempi vastus, kuin mitä Pittsburghilla oli viime vuonna vastassaan. Predators on äärettömän monipuolinen ja vikkelä joukkue, ja se pystyy käsittelemään takaiskuja erittäin hyvin. Eilisessä ottelussa Nashville aloitti jo aivan ensimetreillä armottoman vyörytyksensä, pakottaen pelin Pittsburghin päätyyn. Haaveet voitosta kaatuivat kuitenkin moneen pieneen virheeseen ja avauserän karmaisevaan neljäminuuttiseen. Kokonaisuutena voidaan kuitenkin sanoa, että peli oli Nashvillellä hallussa melkoisen hyvin.

Nähtäväksi jääkin, mitä kaikkea ehtii finaalisarjassa vielä tapahtua. Lisämaustetta finaaleihin tuo tietenkin vedonlyönti.

Vedonlyöntiä Viksillä

Nettikasino Viksin parissa on mahdollisuus urheiluvedonlyöntiin. Viksin sivuilla on mahdollisuus veikata koko finaaliotteluiden sarjan ja täten koko NHL:n voittajaa. Vetoa pystyy luonnollisesti lyömään myös tähän seuraavaksi vuorossa olevaan, eli torstaina, 1. kesäkuuta pelattavaan otteluun. Jos jostain syystä siihen ei ehdi tai saa aikaiseksi pistää vetoa, voi tilanteen korjata heti tulevana sunnuntaina 4. kesäkuuta. Ja jos erillisten otteluiden vedonlyönti ei niinkään kiinnosta, voi tosiaan vielä tässä vaiheessa veikata koko ottelun voittajaa. Kummalle joukkueelle Stanley Cupin pokaali tuleekaan tänä vuonna?

Viksin vedonlyönnin asiakkaaksi kannattaa rekisteröityä, sillä tarjolla on vaihtuvia kampanjoita ja bonuksia. Tällä hetkellä kampanjassa on tarjolla 20% käteispalautus yhdistelmävetoihin.