Naisten takaa-ajoon lähdetään suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoisista lähtökohdista!

Ennakko & pelivihjeet: Ampumahiihdon maailmancupPokljuka, SloveniaNaisten takaa-ajo

Jos oli miesten kilpailu äärimmäisen tasainen, niin naisten kilpailun aikaerot räjähtivät käsiin. Miesten kilpailussa havaitut tuulen vireet muuttuivat myöhemmässä naisten kilpailussa täydeksi myrskyksi, joka sotki usean huippuhiihtäjän ammunnan täysin.

Superyllättäjät Katharina Innerhofer ja Darya Virolainen ovat hädin tuskin nähneet märkiä päiväunia kymmenen joukkoon selviytymisestä ja eilen molemmat nousivat podiumille! Liudmila Kalinchikin ja Marte Olsbun sijoituksia kymmenen parhaan joukkoon ei myöskään kukaan osannut odottaa.

Suomalaisittain Polkjukan pikamatka meni upeasti, kun Kaisa Mäkäräinen oli neljäs ja Mari Laukkanen ylsi yhdeksänneksi. Kun pahimmista kilpakumppaneista moni joutuu lähtemään todella kaukaa, on molemmilla suomalaisneidoilla tänään mahdollisuudet podiumille!

Pikamatkan tulokset:

1. Katharina Innerhofer2. Darya Virolainen +9,23. Nadisha Skardino +12,14. Kaisa Mäkäräinen +27,05. Dorothea Wierer +30,86. Tora Berger +36,27. Tiril Eckhoff +40,28. Liudmila Kalinchik +45,09. Mari Laukkanen +51,510. Marte Olsbu +52,3 …12. Vita Semerenko +55,9 …27. Anastasia Kuzmina 1:40,328. Darya Domracheva 1:40,5

Vedonlyönti:

Eiliset yllättäjät joutuvat tänään kovaan paikkaan. Kilpailu vaikuttaa kaikilta lähtökohdiltaan viiden naisen kaupalta. Mäkäräinen ja Berger ovat kilpailun supersuosikit. Loistava ampuja, Skardino pitää varmasti paikkansa kärkitaistossa myös. Norjan Eckhoff pyrkii myös podiumille hiihtovauhdillaan, mutta ammunta ei herätä täyttä luottamusta. Italian Wierer ei taasen pärjää ladulla, mutta tekee päivästä toiseen tasaista työstä.

Todellinen jokerikortti on Laukkanen, jolla riittää varmasti näyttöhaluja kärkinaisia vastaan!

Voittajavedot:

TOP 3 Skardino 1,80 operaattori poistettu

Veikkauksen supertripla:

Supertripla 4 – AH-miehen vihjerivi:1. Mäkäräinen, Berger, Skardino2. Mäkäräinen, Berger, Skardino, Eckhoff3. Mäkäräinen, Berger, Skardino, Wierer, Eckhoff, Laukkanen

36 riviä – minimipanos 0,20ePeliaika päättyy kello 14:20