Pyrypolun Dumdum oli Forssan kolmannessa Toto5-kohteessa 80 metrin takamatkaltakin ylivoimainen. Arto Hammar sai seurata ajokillaan matkalla 20 metriä sen edeltä lähtenyttä Tuhti-Paroonia lähes koko matkan ja irtosi tästä loppusuoralla helposti. Hammar kertoi, että ruuna tuntui jo lämmityksessä todella hyvältä, eikä voitto yllättänyt. Tuhti-Parooni kesti niukasti toiseksi ennen Sundets Zebiä.

 

Avauskohteessa U-Two Hoss palasi tauolta mainiossa iskussa. Antti Teivainen sai ajokillaan mainion juoksun johtavan takana, Teivainen yritti ladata kaikki lähtöön, mutta huomasi pian että keulaan ei ole asiaa ja tyytyi sisäradalle. Teivainen kuvaili, että voitto oli niukka, mutta varma. Toisen kohteen suosikki Staro Flush oli luottamuksen arvoinen. Niko Jokela hyökkäsi ajokilaan ensimmäisen puolikkaan jälkeen vauhdilla johtavan rinnalle, mutta keulaan ei ollut asiaa. Ori ei välittänyt raskaasta juoksusta, vaan jyräsi maalisuoran alussa toiseen peräkkäiseen voittoon. Staro Flush oli ollut huoltotauolla ja varusteita muutettiin tähän starttiin ja Jokelan mukaan hevonen ravasi paremmin kuin aikaisemmin ja oli nyt hyvin hallittavissa. Oriille jäi tällä kertaa paljon voimia varastoon.

 

White Excel kiri neljännessä kohteessa toisesta ulkoa ykköseksi ja jatkaa näin tätä vuotta puhtaalla pelillä. Kolmas peräkkäinen voitto irtosi 12,0-vauhtisella päätöspuolikkaalla. Peter Raymond teki terävän lopetuksen ja menestyy jatkossa. Dream Of Monster jäi johtavan taakse vaille vapaata.

 

Viimeisessä kohteessa Strong Buddy sai hyvän juoksun johtavan takana ja kiri Mika Forssin ajamana ykköseksi. Forss kertoi, että juoksu meni juuri niin kuin oli suunnitellutkin. Hänen mukaan hevonen oli tänään erityisen hyvän tuntuinen ja jatkoa odotetaan mielenkiinnolla. An-Betelgeuse laukkasi maalisuoralla ainakin kolmossijan ja on huomioitava jatkossa.

 

Forssan suosikkipitoisen Toto5-rivin arvo oli 28,60 euroa.