Pattijoen Urheilijat (Raahe) vankisti asemiaan Superpesiksen kärjessä hoitamalla puhtaan kolmen pisteen voiton Vimpelin Vedosta.

Joensuun ja Sotkamon ottelusta odoteltiin Sotkamolle läpihuutojuttua, mutta sitkeästi kotijoukkue jaksoi laittaa kampoihin Kainuun kultajunalle. Jymy kuittasi silti 1-0 -voiton.

Nurmon Jymyn yli kuukauden pituinen korpivaellus on ohi ja joukkue nappasi ensimmäisen voittonsa kaatamalla Koskenkorvan vieraissa.

Kitee puolestaan kukisti torstaina vieraskentällä Kuopion. Voitto ratkesi vasta kotiutuslyöntikisassa, jonka Kitee vei nimiinsä juoksuin 2-0.

Hyvinkää jätti Oulun juoksuitta kotikentällään ja kuittasi selvän 2-0 voiton.

Kuopio 19 1 3 2 60-103 11

Naisten superpesiksen sarjataulukon piikkipaikalla koko kauden keikkunut Jyväskylän Kirittäret leikitteli voittoon Raumalla torstaina jaksovoitoin 2-0. Voittonsa myötä Kirittäreet kasvatti johtoasemansa kuuteen pisteeseen ennen Lapuaa, joka hävisi kotonaan Petojusseille supervuoroparissa.