Jalkapallon EM-kisat 2016 starttaavat vihdoin huomenna ja ensimmäisenä mittaa toisistaan ottavat Ranska ja Romania. Jännittäviä matseja on luvassa, vaikka Suomi ei tälläkään kertaa ole päässyt mukaan! Netin veikkaussivustot laittavat vettä myllyyn EM 2016 -kampanjoilla ja yksi näistä on ensiluokkainen vedonlyöntisivu operaattori poistettu. Jalkapallokisojen aikana kaikki tämän pelipaikan jäsenet saavat vedoista rahat takaisin, mikäli ottelussa ei tapahdu maaleja. Toivottavasti tylsiä otteluita ei paljon nähdä, mutta mikäli maalittomia matseja tulee eteen, saa vedosta sentään panoksensa takaisin. Lue tarkemmat lisätiedot alta ja veikkaa suosikkisi puolesta operaattori poistettulla!

 

operaattori poistettu ja Rahat takaisin -kampanja

operaattori poistettu on tasokas suomenkielinen sivusto, jossa on mahdollista lyödä vetoa, pelata casinopelejä tai nettipokeria sekä nauttia erinomaisista tarjouksista. Urheilu on operaattori poistettulle tärkeää ja veikkauspuoleen onkin panostettu aika lailla, sillä esimerkiksi erikoisemmat lajit ja parhaat kertoimet moneen urheilulajiin löytyvät nimenomaan tältä sivustolta! Nyt etenkin jalkapallon ystäviä hellitään, sillä Euro 2016 kisojen myötä alkavan kampanjan aikana veikkaajat voivat saada rahat takaisin lyödyistä vedoista, jos ottelussa ei tapahdu maaleja. Tarjouksessa on kuitenkin tiettyjä ehtoja:

  • Lyödyn vedon tulee olla joko tulosveto tai maalintekijäveto nimenomaan EM 2016 lohkovaiheen otteluun.
  • Vedon minimipanos tulee olla 5 euroa.
  • Maksimisumma, joka pelaajalle hyvitetään on 25 euroa.

Vain seuraavat vedonlyöntimarkkinat lasketaan mukaan kampanjaan:

Tulosveto

Scorecast

Ensimmäinen maalintekijä

Milloin tahansa maalintekijä

Viimeinen maalintekijä

Panos maksetaan takaisin ilmaisvetona 48 tunnin kuluessa kyseisen ottelun päättymisestä ja pelaaja voi lunastaa vain yhden ilmaisvedon per ottelu. Kun ilmainen veto on pelaajalle myönnetty, hänellä on sen jälkeen 7 vuorokautta aikaa käyttää se. Kampanjaan voi osallistua aina 22. kesäkuuta asti vaikka jokaisessa eri ottelussa, joten lähde mukaan pelaamaan operaattori poistettulle heti huomenna!

 

operaattori poistettu vedonlyöntibonus uusille pelaajille

Jos et vielä ole ehtinyt rekisteröityä operaattori poistettulle, on tässä iloisia uutisia juuri sinulle! Veikkaussivusto nimittäin antaa uusille pelaajille jopa 100 eurolla ilmaisvetoja! Kyseessä on 100% talletusbonus ensimmäiselle talletukselle, joka siis tuplataan aina 100 euroon asti. Tällä bonusrahalla kelpaakin sitten lyödä vetoja eri kohteista, joita operaattori poistettulla on lukemattomia!