Manchester Unitedin hyökkäyspäätä viime vuodet kannatellut Wayne Rooney pelaa ensi kaudella ranskalaisessa PSG:ssä, mikäli paikallisia lähteitä on uskominen.

Paris Saint-Germainin ja Rooneyn polkujen kohtaamisesta on huhuiltu jo tovi, mutta nyt siirrosta on Le 10 Sport –lehden omistajan Michael Moulinin mukaan päästy sopimukseen.

- Rooneyn siirto PSG:hen on varma. Luotettavista lähteistäni saamani tiedon mukaan hän pelaa tulevalla kaudella PSG:ssä, aiemmin PSG:n neuvonantajana toiminut Moulin paljasti ranskalaismedialle.

Englantilaishyökkääjän lisäksi varsinkin brittimediassa on huhuttu myös portugalilaislaituri Nanin vaihtavan maisemaa Old  Traffordilta Parc de Princesille. The Sun arvioi kaksikon irtoavan kesän siirtoikkunan aikana 40 miljoonan punnan kauppasummalla.

Sekä Rooney että Nani ovat molemmat olleet tyytymättömiä rooleihinsa tämän kauden United-miehistössä. Rooney on jämähtänyt useasti vaihtopenkille Robin van Persien ja Danny Welbeckin taakse, eikä Nani ole saanut mielestään tarpeeksi vastuuta.