Eilen saatiin Nadalin hurmaavin refleksein ja huippuunsa hiotun pelitaidon saattelemana ranskan avoin tennisturnaus päätökseen. Urheilujuhlan tuntu ei kuitenkaan pääse Ranskassa pitkäksi aikaa hälvenemään, sillä kohta on aika hypätä taas pyörän selkään kun on aika nauttia yhdestä maailman tärkeimmistä pyöräilytapahtumista.

Ranskan ympäriajolla on jo historiaa

Ensimmäinen heinäkuuta Saksan Düsseldorfista henkilökohtaisella aika-ajolla alkava Tour de France on jo 104. kerta, kun kyseinen kilpailu järjestetään. Düsseldorfin jälkeen matka etenee kohti Ranskaa, ja ranskan itäpuolelta etelään. Päivittäiset etäisyydet vaihtelevat 200 kilometrin molemmin puolin. Ranskan itäpuolen 9 etapin jälkeen matka jatkuu lepopäivän jälkeen lännestä Dorognesta, Périgueuxista kohti Bergaracia 178 kilometrin matkalla.

Henkilökohtaisia aika-ajoja on kaksi kappaletta: ensimmäinen 14 kilometrin rykäys Düsseldorfista, ja tämän jälkeen toinen 22,5 kilometrin matka Marseillessa. Kokonaisuudessaan kilpailu on sis erittäin rankka rykäisy, erityisesti kun se on paketoitu näillä koitoksen alussa ja lopussa tapahtuvilla henmkilökohtaisilla aika-ajoilla. Matkaahan koko Ranskan ympäriajon aikana pyöräilijöille kertyy eri vuosittain hieman vaihteleva pituus, 3000-4000 kilometrin väliltä. Tämä matkan ei kerro koitksen koko totuutta, kun korkeuserojakin matkalta löytyy huimasti. Tänä vuonna koko matka on pituudeltaa 3540 kilometria. Ruhtinaalinen tapa lopettaa on tietenkin Marseillen jälkeinen, viimeinen 103 kilometrin pätkä Montgeronilta Avenue des Champs-Élyséelle.

Missä lyödä vetoa?

Tällä hetkellä voittajasta on tietenkin jo tehty veikkauksia ja vedonlyöntilaskelmia. Eri vedonlyöntitoimistot tarjoavat voittajan kertoimia seuraaville pyöräilijöille: Chris Froome, Richie Porte, Nairo Quintana, Alberto Contador sekä Jacob Fuglsang. Missä voittajaa voi sitten lähteä veikkaamaan ja lyödä omat vedot tulille heinäkuista ympäriajoa varten? Erittäin varteenotettava vaihtoehto on 888Sport. Täältä löydät lajin kuin lajin, ja jos et malta odottaa heinäkuun alkuun, pyöräilyn vedonlyöntikohteita löytyy jo nyt. Tällä hetkellä on käynnissä Tour de Suisse, 63 kovan osanottajan voimin. Jos et sisi itse ajatellut hypätä pyörän selkään, ei voi kuin arvostaa näitä kokelaita, jotka Tour de Francen leikkiin lähtevät. Hyppää siis 888Sportilta pyöräilyn ja monen muun lajin matkaan! Heiltä löydät myös mojovat tervetulotarjoukset, kun rekisteröidyt heidän käyttäjäkseen.

Siirry 888Sportille suoraan tästä!