Real Madridin seuraava pysyvä virallinen valmentaja on vihdoin selvillä. 

Santiago Solari tulee pysymään Real Madridin valmentajana aina kesään 2021 saakka. Solarin pesti piti olla alun perin olla vain väliaikainen, kunnes suurseura löytäisi potkut saaneelle Julen Lopeteguille sopivan korvaajan. Solarin onneksi Real ilmoitti tiistaina, että ovat päättäneet solmia tämän kanssa sopimuksen, joka kattaa tämän kauden lisäksi seuraavat kaksi kautta. 

Lopeteguin aikana Real kärsi useita hämmästyttäviä tappioita La Ligassa ja loppukaneettina nähtiin mykistyttävä 5-1 romahdus Barcelonaa vastaan. Johtoporras oli nähnyt tarpeeksi ja Lopeteguille annettiin lähtöpassit. 

Solari on kuitenkin selkeästi parantanut joukkueen virettä La Ligassa. Real on Barcelona-tappion jälkeen pelannut neljästi ja voittanut jokaisen ottelun. Joukkue on tehnyt 15 maalia ja päästänyt vain kaksi. 

Sarjataulukossa seura on noussut kuudenneksi ja on enää neljän pisteen päässä kärjestä. 

Pelaajana argentiinalainen Solari pelasi 150 kertaa Realin paidassa 2000-luvun alkupuolella. Hän palasi Realiin juniorijoukkueen peräsimeen vuonna 2013 ja sittemin eteni reservien käskyttäjäksi vuonna 2016. 

Lopeteguin alkuperäinen korvaaja oli vahvojen huhujen mukaan Antonio Conte, mutta seura päätyi mitä ilmeisimmin toisiin ajatuksiin, sillä Conte halusi itse odottaa seuraavaan kesään.