Nolla nolla, hyvä olla! Näin on ainakin Redbetin pelaajilla, eikä pelkästään parhaimpien vedonlyöntikertoimien takia. Suosittu vedonlyöntisivusto tarjoaa rahat takaisin monista eri futisotteluista, mikäli kumpikaan jalkapallojoukkueista ei saa aikaiseksi maaleja, vaikka olisitkin veikannut esimerkiksi toisen joukkueen voittoa. Kampanja jatkuu vielä parin päivän ajan, joten ehdit mukaan lyömään vetoa vaikka tämän illan Valioliigan ottelussa.

 

Redbet vedonlyöntisivusto

Redbet on erinomainen vedonlyöntisivusto, eikä pelkästään alati vaihtuvien vedonlyöntibonustensa ansiosta. Vedonlyöntikohteita on lukemattomia erilaisia, ja vetoa voi lyödä myös livenä. SuperLive -osiossa vedonlyönti käy vielä entistäkin tehokkaammin. Sivuilta voi tarkistaa uusimmat vedonlyönnin tilastot. Pelaaminen Redbetillä on tehty helpoksi ja hauskaksi ja jos tarvitset lisätietoa siitä, kuinka lyödä vetoa netissä, on Redbetin osaava asiakastuki aina valmiina neuvomaan. Sinun tulee ottaa heihin yhteyttä myös Refund-vetoonkin liittyen, mikäli veikkaamasi ottelu on maaliton, ja asiakas tuki lisää bonusrahan pelitilillesi.

 

0-0 Redbet Refund

Sitten päästäänkin itse asiaan. Redbetin pelaajat saavat sivustolta rahansa takaisin, eli bonusrahaa vedonlyöntiin, mikäli jokin alla lueteltujen sarjojen otteluista päättyy tulokseen 0-0:

Mestareiden Liiga

Europa League

Valioliiga

La Liga

Serie A

Bundesliga

Ruotsin tai Norjan Liigat

Vedon täytyy kuitenkin olla single-veto ja jonkin näistä kolmesta: Veto lopputuloksesta, puoliaikaveto, täysaikaveto tai maalien määrä pelin aikana. Refund-vetoon voivat ottaa osaa kaikki Redbetille rekisteröityneet vedonlyöjät. Jokainen pelaaja on oikeutettu yhteen Redbet Refund -tarjoukseen per päivä. Jos siis lyöt vetoa ottelusta, joka päättyy 0-0, on sinun otettava yhteyttä Rebdetin asiakaspalveluun, joka myöntää sinulle vedonlyöntibonuksen. Bonusrahan kierrätysvaatimus on vain 11 kertaa ennen kotiutusta, ja sen kierrätykseen pelaajat saavat aikaa 30 vuorokautta. Kampanja päättyy 31. joulukuuta 2015, mutta ei huolta, sillä vielä ehtii lyödä vetoa ainakin parista ottelusta. Tänään 29. joulukuuta esimerkiksi käydään Valioliigan ottelu Leicester City – Manchester City ja huomenna 30. joulukuuta pelataan useita La Ligan otteluita, kuten Real Madrid – Real Sociedad de Futbol ja Getafe CF – Deportivo. Jälkimmäisen kertoimet tulosvetoon ovat suhteellisen tasaiset, joten 0-0 lopputuloskin voi olla hyvin mahdollinen. Tarkista vedonlyöntiaikataulu Redbetin sivuilta ja ota hyöty irti tästä vedonlyönnin tarjouksesta.