Englannin valioliiga on täydessä vauhdissa!

Maailman suosituin jalkapalloliiga on jo erittäin hyvässä vauhdissa ja Redbet on lujasti mukana juhlistamassa tätä kautta hienoilla tarjouksilla jalkapallon huippukertoimien ja erilaisten vetojen saralla! Uusin Englannin valioliigan kausi on jo tarjonnut lukuisia huikeita pelejä ja muutamia yllätyksiä, joten odotuksissa on lisää mahtavaa jalkapalloviihdettä ja ehkäpä jopa legendaarisia otteluita. Tästä syystä Redbet on päättänyt lisätä veikkaajien mielenkiintoa tätä erittäin klassista ja vanhinta jalkapallon huippuliigaa kohtaan.

Redbet tarjoaa tietysti sinulle parhaita kertoimia ja kohteita, mutta lisäksi heillä on myös jännitystä lisäämään muutamia hienoja jalkapallon vetojen tarjouksia, jotka melko varmasti antavat sinulle hieman ylimääräistä rahaa pelaamiseen tai kotiuttamiseen! Tutustu näihin Redbetin erinomaisen mukaviin tarjouksiin ja ota osaa niihin heti!

0-0 Hyvitys

Redbet ei todellakaan hyväksy täysin tylsiä otteluita ja tästä syystä he tarjoavat mielellään pelaajalle 0-0 tasapelin hyvityksen. Jos mikä tahansa Englannin Valioliigan ottelu päättyy tasapeliin lukemin 0-0, Redbet hyvittää sinulle ennen ottelun alkua asetetun hävinneen vetosi summan jopa 20€ saakka! Hyvitys tästä tylsän pelin veikkaamisesta maksetaan pelitilillesi bonuksena, jossa on 11-kertainen kierrätysvaatimus vähintään 1.5 kertoimilla. Katso vielä Säännöt ja Ehdot sekä lisätietoa tästä mukavasta tarjouksesta Redbetin sivustolla olevasta linkistä.

Combo vakuutus

Kuinka monta kertaa olet ollut ”niin lähellä” sen ”niin varmaksi” arvelemasi yhdistelmävedon voittamista, kunnes aina yksi tekemistäsi valinnoista on mennyt pieleen? Ei huolta, Redbet tulee tässäkin apuun ja turvaa vetosi Combo vakuutuksella! Lyö yhdistelmäveto mille tahansa Englannin Valioliigan ottelulle ja saat takaisin hävinneestä vedostasi jopa 30€ summan, jos yksi tai kaksi valinnoistasi menee väärin.

Valinnat

Epäonnistuneiden valintojen määrä

Hyvitettävä summa

6-9 valintaa

1 Valinta

30€

10+ valintaa

2 Valintaa

30€

Blogi

Tutustu Redbetin sivuun Blog Sheep – Urheilublogi. Saat tuolta Redbetin sivulta tuoreimmat urheilun uutiset ja ammattilaisten antamia vedonlyöntivinkkejä pelikauden kuluessa. Seuraa sivuston vinkkejä tässä urheilublogissa ja lisää tietoasi eri lajien tapahtumista ja kannattavista vedoista.

Löydät varmasti innoitusta uusien Valioliigan vetojen muodossa näistä hyvistä tarjouksista! Mene Redbetin sivustolle nyt!