Jääkiekon SM-Liiga käynnistyy tänään kuuden ottelun kierroksella. operaattori poistettu.com juhlistaa kauden alkua tarjoamalla 10€ täysin riskittömän vedon.

Noudata näitä ohjeita saadaksesi riskittömän vetosi:

1. Mikäli et ole vielä operaattori poistettun asiakas, avaa pelitili osoitteessa www.operaattori poistettu.com

2. Aseta veto sisältäen vähintään 3 SM-liigapeliä, jotka pelataan 16. syyskuuta. Jos voitat, saat tietysti pitää voittosi. Jos häviät ensimmäisellä triplallasi, operaattori poistettu palauttaa rahasi 10 euroon asti. Voit panostaa enemmän kuin 10 euroa, mutta palautus on maksimissaan 10 euroa. Voit myös asettaa vedon, jossa on enemmän kuin 3 peliä. 3. Lähetä sähköposti osoitteeseen freebet@operaattori poistettu.com, jos et voittanut. Kirjoita operaattori poistettu-käyttäjänimesi ja lippu-ID aihekenttään “-Nimi-, lippu-ID 12345678”. Löydät tämän kohdasta “Pelitilini -> Pelihistoria”. 4. operaattori poistettun asiakastuki tallettaa maksimissaan 10 euroa tilillesi niin pian kuin mahdollista. operaattori poistettu odottaa suuren määrän pelaajia käyttävän tätä tarjousta, joten olkaa kärsivällisiä jos siinä menee vähän aikaa (bonuksen maksaminen voi kestää jopa 48 tuntia).

HUOM!! Uusille asiakkaille myös 50€ vedonlyöntibonus! operaattori poistettu.com: lle voit tallettaa myös suoraan suomalaisista verkkopankeista reaaliajassa EuTeller- palvelun avulla. Lisätiedot bonuksesta ja keskustelu >>

 

Tämän kampanjan säännöt:

- Vain vähintään 3 SM-liigapelin vedot kelpaavat tähän kampanjaan. - Vain ensimmäinen veto kelpaa tähän kampanjaan. - Tätä tarjousta voidaan käyttää vain kerran per asiakas. - Vain yksi tili per talous on sallittu. - Tämä tarjous on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille. Maksupalautuspyyntö on lähetettävä osoitteeseen freebet@operaattori poistettu.com viimeistään perjantaina 17. syyskuuta klo 23:59 CET. Tämän jälkeen ilmoitettuja rahoja ei palauteta. Paljon onnea!