Jääkiekon SM-Liiga käynnistyy tänään kuuden ottelun kierroksella. Betsafe.com juhlistaa kauden alkua tarjoamalla 10€ täysin riskittömän vedon.

Noudata näitä ohjeita saadaksesi riskittömän vetosi:

1. Mikäli et ole vielä Betsafen asiakas, avaa pelitili osoitteessa www.betsafe.com

2. Aseta veto sisältäen vähintään 3 SM-liigapeliä, jotka pelataan 16. syyskuuta. Jos voitat, saat tietysti pitää voittosi. Jos häviät ensimmäisellä triplallasi, Betsafe* palauttaa rahasi 10 euroon asti. Voit panostaa enemmän kuin 10 euroa, mutta palautus on maksimissaan 10 euroa. Voit myös asettaa vedon, jossa on enemmän kuin 3 peliä. 3. Lähetä sähköposti osoitteeseen [email protected]betsafe*.com, jos et voittanut. Kirjoita Betsafe-käyttäjänimesi ja lippu-ID aihekenttään “-Nimi-, lippu-ID 12345678”. Löydät tämän kohdasta “Pelitilini -> Pelihistoria”. 4. Betsafen asiakastuki tallettaa maksimissaan 10 euroa tilillesi niin pian kuin mahdollista. Betsafe* odottaa suuren määrän pelaajia käyttävän tätä tarjousta, joten olkaa kärsivällisiä jos siinä menee vähän aikaa (bonuksen maksaminen voi kestää jopa 48 tuntia).

HUOM!! Uusille asiakkaille myös 50€ vedonlyöntibonus! Betsafe.com: lle voit tallettaa myös suoraan suomalaisista verkkopankeista reaaliajassa EuTeller- palvelun avulla. Lisätiedot bonuksesta ja keskustelu >>

 

Tämän kampanjan säännöt:

- Vain vähintään 3 SM-liigapelin vedot kelpaavat tähän kampanjaan. - Vain ensimmäinen veto kelpaa tähän kampanjaan. - Tätä tarjousta voidaan käyttää vain kerran per asiakas. - Vain yksi tili per talous on sallittu. - Tämä tarjous on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille. Maksupalautuspyyntö on lähetettävä osoitteeseen [email protected] viimeistään perjantaina 17. syyskuuta klo 23:59 CET. Tämän jälkeen ilmoitettuja rahoja ei palauteta. Paljon onnea!