Jääkiekon SM-Liiga käynnistyy tänään kuuden ottelun kierroksella. Betsafe.com juhlistaa kauden alkua tarjoamalla 10€ täysin riskittömän vedon.

Noudata näitä ohjeita saadaksesi riskittömän vetosi:

1. Mikäli et ole vielä Betsafen asiakas, avaa pelitili osoitteessa www.betsafe.com

2. Aseta veto sisältäen vähintään 3 SM-liigapeliä, jotka pelataan 16. syyskuuta. Jos voitat, saat tietysti pitää voittosi. Jos häviät ensimmäisellä triplallasi, Betsafe palauttaa rahasi 10 euroon asti. Voit panostaa enemmän kuin 10 euroa, mutta palautus on maksimissaan 10 euroa. Voit myös asettaa vedon, jossa on enemmän kuin 3 peliä. 3. Lähetä sähköposti osoitteeseen [email protected], jos et voittanut. Kirjoita Betsafe-käyttäjänimesi ja lippu-ID aihekenttään “-Nimi-, lippu-ID 12345678”. Löydät tämän kohdasta “Pelitilini -> Pelihistoria”. 4. Betsafen asiakastuki tallettaa maksimissaan 10 euroa tilillesi niin pian kuin mahdollista. Betsafe odottaa suuren määrän pelaajia käyttävän tätä tarjousta, joten olkaa kärsivällisiä jos siinä menee vähän aikaa (bonuksen maksaminen voi kestää jopa 48 tuntia).

HUOM!! Uusille asiakkaille myös 50€ vedonlyöntibonus! Betsafe.com: lle voit tallettaa myös suoraan suomalaisista verkkopankeista reaaliajassa EuTeller- palvelun avulla. Lisätiedot bonuksesta ja keskustelu >>

 

Tämän kampanjan säännöt:

- Vain vähintään 3 SM-liigapelin vedot kelpaavat tähän kampanjaan. - Vain ensimmäinen veto kelpaa tähän kampanjaan. - Tätä tarjousta voidaan käyttää vain kerran per asiakas. - Vain yksi tili per talous on sallittu. - Tämä tarjous on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille. Maksupalautuspyyntö on lähetettävä osoitteeseen [email protected] viimeistään perjantaina 17. syyskuuta klo 23:59 CET. Tämän jälkeen ilmoitettuja rahoja ei palauteta. Paljon onnea!