Kaikki lähtevät vedonlyönnin maailmaan, kun on kyse isoista ja tunnetuista lajeista. Kuitenkin tämän lisäksi välillä on hauska pistäytyä hieman erikoisempienkin lajien parissa, kuten rugbyn parissa. Sen suhteen onkin parhaillaan käynnissä World Cup, ja tähän tarjoaa kertoimia muun muassa operaattori poistettu.

Miksi rugby on ajankohtainen laji juuri nyt?

Rugby on hyvinkin suosittu laji ympäri maailmaa, eri rugbya pelaavissa maissa. Vaikkakaan tämä ei ole Suomessa kovin tunnettu ja suosittu laji, ei se tarkoita sitä, etteikö se olisi sitä maailmalla. Tällä hetkellä onkin käynnissä niin rugby leaguen kuin rugby unioninkin world cup. Kannattaakin lähteä pelimuodolta leaguesta eroavan Rugby Unionin pariin, sillä meneillään ovat niin miesten kuin naistenkin World Cup. Naisten World Cup järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1991 ja se onkin siitä eteenpäin järjestetty joka neljäs vuosi. Viimeksi kisat pidettiin vuonna 2014 Ranskassa ja voittaja oli Englanti. Sitä ennen, vuonna 2010 kisat järjestettiin puolestaan Englannissa ja voittajajoukkue oli maailman toiselta puolelta toisesta suositusta Rugbymaasta, eli Uudesta-Seelannista. Myöskin naisten World Cupin pariin, joka järjestetäänkin jo nyt kolmen vuoden jälkeen, löydät rutkasti kertoimia operaattori poistettuiltä.

Mitä rugby itse asiassa on?

Rugby on palloilulajien yhteisnimitys ja rugby on nykyään jalkautunut kahteen, edellä mainittuun erilaiseen pelimuotoon. Nämä Rugby league ja rugby union eroavat toisistaan melko suurissa määrin, joten ne voidaan nähdä kahtena erilaisena lajina. Eniten ne eroavat pelaajien määrän suhteen: leaguessa pelaajia on 13 joukkueessa, kun taas unionissa 15. Myöskin taklauksen jälkeen peli jatkuu eri versioissa eri lailla. Leaguen sääntöjen mukaan peli katkeaa taklauksesta ja jatkuu tavallisesta aloitustilanteesta, kun taas unionissa peli jatkuu ruck- tai maul -tilanteilla.

Rugbyssa on muita palloilulajeja mukaillen tarkoituksena tehdä maaleja, soikean muotoisella pallolla. Sen sijaan että voisit syöttää palloa muiden palloilulajien tavoin eteenpäin, sinun tuleekin joko kuljettaa sitä kantaen tai potkien. Voitkin syöttää palloa muille pelaajille vain taaksepäin. Jotta maali hyväksyttäisiin, niin pallon tulee koskettaa maata maaliviivan takana. Tämä on kuitenkin vasta ”Try”, sillä pallo pitää vielä onnistua potkaisemaan maalihaarukan läpi. Maalin voi tehdä niin rangaistuspotkusta kuin maalipotkuistakin ja eri tavoin tehdyistä maaleista kertyy eri määrä pisteitä.

Lähde operaattori poistettuille veikkamaan World Cupin kohteita

Pitkät juuret rugbyn parissa on Uudella-Seelannilla, Englannilla, Australialla sekä Irlannilla. World Cupin voittajaspekulaatiot pyörivätkin eniten juurikin näiden maiden ympärillä, tarjoten tällä hetkellä pienimmän kertoimen Englannille. Naisten World Cupin löydätkin kertoimet operaattori poistettuiltä niin Englannin, Uuden-Seelannin, Ranskan, Kanadan, Yhdysvaltojen sekä Irlannin osalta. Miksi sitten lähtisit juuri operaattori poistettuille lyömään betsit sisään? Ensinnäkin, saat ensitallettajana talletuksen tuplauksen. Voitkin heti alussa valita, lähdetkö isoin panoksin peliin ja nappaat 300 eruon talletuksesta 600 euroa pelirahaa sekä 50 ilmaiskierrosta Twin Spin -kolikkopeliin. Toinen vaihtoehto on lähteä vähän rauhallisemmin liikkeelle ja napata talletus jopa triplana. Kevyestä 20 euron talletuksesta saatkin tilillesi 60 euroa pelirahaa! operaattori poistettu on erittäin tunnettu ja suosittu pelipaikka, josta löydät niin kasinon kuin vedonlyönninkin puolen. Vedonlyönnissä on erityisen hyvää se, että pääset myöskin live vedonlyönnin pariin heidän sivustollaan. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että voit seurata otteluita livenä sekä asettaa vetoja kohteisiin kesken pelin. Tämä lisääkin taatusti lisää adrenaliinia pelin seuraamiseen. Sivuston rakenne tekee myöskin itse asiasta eli vetojen asettamisesta helppoa ja mielekästä. Turhan monimutkaisten sivujen sijaan pääset helposti selailemaan ajankohtaisia otteluita ja kertoimia.

Pääsetkin suorinta tietä operaattori poistettuille tästä!