Pelataan lisäaikaa ja vedot näyttäisi kolahtavan kirstuun... kunnes! Ei kai taas!! Tuttu tarina? Lisäajan maalit saavat usein paatuneemmankin betsijonnen suoltamaan painokelvotonta tekstiä ja puristelemaan stressipalloa leveliä voimakkaammalla otteella.

Tähän ongelmaan löytyy nyt ratkaisu Unibet.com: n tarjoamasta +90 vakuutuksesta. Pohjoismaiden suurimpiin vedonvälittäjiin kuuluva Unibet jatkaa aiempina vuosina suureen suosioon noussutta tarjoustaan. Tällä kaudella saat rahasi takaisin jopa 100€ asti ja vakuutus on laajennuttu koskemaan Valioliigan ja Mestarien Liigan lisäksi myös La Ligaa.

Homma on yksinkertainen. Unibet palauttaa kaikki panokset (max. 100€) kaikista Oikea tulos (Correct Score), Täysaika/puoliaika (Halftime/Fulltime), Ensimmäinen maalintekijä (First Goalscorer) ja viimeinen maalintekijä (Last Goalscorer) -kohteista mikäli yllämainittujen sarjojen otteluissa nähdään maali lisäajalla.

Tämä on erittäin hyödyllinen etu veikkaajalle. Esimerkiksi viime kaudella etua päästiin hyödyntämään Valioliigan ja Mestarien liigan otteluissa yhteensä 56 kertaa.

Kuinka hankin vakuutuksen?

- Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä Unibetille (saat myös 100€ ensitallettajan bonuksen käyttöösi)

- Rekisteröi itsesi mukaan Unibetin erillisellä kampanjasivulla. (Tämä tarvitsee tehdä vain kerran)

- Lyö vetoa ja epäonnisen lisäaikamaalin syntyessä voit nauttia vakuutuksen turvaamasta rahojen palautuksesta.