Suomi ja Saksa pelasivat 1-1 tasapelin lohkon viimeisessä MM-karsintaottelussa. Suomi oli koko ottelun ajan parempi kuin Saksa ja tasapeli jätti Huuhkajille karvaan maun.

Suomi pelasi ensimmäisen puoliajan rohkeasti ja energisesti ja kotijoukkue oli ajoittain hätää kärsimässä. Saksalaisyleisö vihelteli useaan otteeseen omilleen.

Suomi siirtyi johtoon jo kymmenen peliminuutin jälkeen, kun Roni Porokaran keskitys jäi pyörimään maalin eteen ja Jonatan Johanssonilla oli helppo työ viedä vierasjoukkue johtoon.

Ensimmäisellä puoliajalla ei lisäosumia nähty, vaikka molemmilla joukkueilla muuta hyvä maalintekopaikka.

Toinen puoliaika oli tasaista viimeiselle minuutille asti, kunnes Saksa tasoitti. Flipperipallo jäi pyörimään Suomen maalin eteen ja lopulta Lukas Podolskin epäonnistunut laukaus valui Suomen verkkoon.

Lisäosumia ei nähty ja näin pisteet jaettiin.

Saksa menetti MM-karsinnassa pisteitä ainoastaan Suomelle ja voitti 4-lohkon 26 pisteellään. Suomi sijoittui kolmostilalle 18 pisteellään.

Saksa - Suomi 1-1(0-1)

0-1 Jonatan Johansson (10) 1-1 Lukas Podolski (89)

Erotuomari: Martin Atkinson (ENG) Yleisöä: 51 500