Vermon Toto75-kierroksen ehkä mielenkiintoisin lähtö oli suomenhevosten Kohti Pariisia-katsastus. Lähdön vähiten tienannut Sakustian osoittautui parhaaksi nappireissun päätteeksi. Mika Forss piilotti ajokkinsa kolmanteen sisälle, mistä ruuna sai kiritilaa viimeisessä kaarteessa. Pyrypolun Dumdum teki myös kovan lopetuksen kirimällä toiseksi ja suosikki Diktaattori oli urhea kolmas kuolemanpaikalta. Voitto tarkoitti Sakustianille sitä, että ruuna saa matkalipun Pariisin kylmäveriotteluun. Osallistuminen on kuitenkin valmentaja Tomi Saarisen mukaan vielä epävarmaa.

 

Päätöskohteena ajettiin lämminveristen Talvimalja, joka oli mailin ryhmäajo. Suursuosikki Beatasine tykitti alussa keulaan 09-avauksessa ja tamma vei siitä helposti perille asti. Risto Airaksisen valmennettava teki kylmään keliin nähden hyvän tuloksen 13,2. Ohjastaja Juhani Tapani oli syystäkin tyytyväinen voitosta ja kehui tamman huikeaa lähtönopeutta. Warito yllätti ensimmäisessä 75-kohteessa viisi prosenttia pelattuna. Isto Kuisma tarjosi ajokilleen maukkaan juoksun kolmannessa ulkona. Tomorrowland oli kolmas ja suosikki Titane Nordique johtopaikalta kolmas. Armstrong Transs R lopetti takajoukoista hyvin. Toisessa kohteessa nähtiin hieno kamppailu voitosta Henkan Huiman ja Mamorin välillä, joista ensimmäisenä mainittu oli niukasti ykkösenä maalissa. Niukaksi suosikiksi nopussut B. Tuuma laukkasi keulasta viimeisessä kaarteessa. Aprillipila oli urhea kolmas johtavan rinnalta, kierrettyään sinne kierros ennen maalia.

 

Kolmanteen kohteeseen saatiin yllätys, kun Jarmo Saarelan ohjastama Classic Frido jyräsi voittoon viidennestä parista ulkoa. Money Talks oli toinen ja suosikki El Acid toisesta ulkoa 900 metrin kirillä kolmas. Neljäs kohde oli Tuhti-Paroonin hallintaa keulapaikalta suvereenisti. Tjaus roikkui suosikin takaa toiseksi ja loppusuoran alussa jopa voittajalta näyttänyt Tuikero oli kolmas nappireissun päätteeksi. Tammalähtö oli viides 75-kohde. Suosikki Nike Di Girifalco teki hienon kirin neljännestä ulkoa ja voitti lähdön, vaikka dödsissä juossut Desiree Lady löi lopussa hyvin kampoihin.

 

Teemu Okkolinin tallin hevoset olivat hyvässä vireessä, sillä 75-pelin ulkopuolella Visari Palma ja I.P. Sankari ottivat kaksoisvoiton. Vermossa lämpötila oli -13 astetta ja kavioura oli loistokunnossa. Toto75-arvo oli 22 173,40 euroa.