FC Hakan pääomistaja Seppo "Sedu" Koskinen kertoo kauden ennakkotunnelmia FC Hakan verkkosivuilla.

- Edustusjoukkue on saatu nyt lähes sellaiseksi, kuten asetimme tavoitteeksi syksyllä 2008. Nuorta ja nälkäistä joukkuetta on rakennettu ja täydennetty tarpeiden mukaan harjoituskauden aikana. Lähes jokaisessa harjoitusottelussa joukkue on vaihtunut moneen otteeseen loukkaantumisista ja uusien pelaajien sisäänajosta johtuen. Tällä hetkellä olemme tulleet tilanteeseen, jossa joukkueelle haetaan permanenttia kokoonpanoon sarjan alkua silmällä pitäen. Olemme siltä osin hyvässä tilanteessa, että kaikille pelipaikoille löytyy useampia eri vaihtoehtoja, toisin kuin esimerkiksi viime vuonna. Haemme kuitenkin edelleen sekä kärkeen että vasemmalle sivustalle vahvistuksia vielä ennen kauden alkua, Koskinen toteaa kirjoituksessaan.

- Harjoitusotteluiden tuloksilla ei ole ollut tähän asti suurta merkitystä. Joukkue on harjoitellut hyvin ja tunnollisesti ja kuntoa ollaan tähtäämässä kauden tärkeimpään tavoitteeseen, eli Veikkausliigaan, Koskinen jatkaa.

- Viimeiset kolme harjoitusottelua (FC Lahti, FC Inter ja TamU) näyttävät jo enemmän suuntaa joukkueen iskukyvystä. Veikkausliigan käynnistyessä meidän joukkueella ei ole mitään menetettävää, sillä ennakkopaineet ovat muilla. Uskon, että kivenkova Haka 2009 tulee yllättämään positiivisesti ja olemme alusta lähtien erittäin kilpailukykyisiä joka ottelussa.

Lähde: fchaka.com, veikkausliiga.com